För er som undrar...



Hej!

Bloggen har nu rekordmånga läsare och överallt, via msn, facebook, telefonen är det folk som frågar vad som hänt och hur jag mår. Eftersom att de flesta som vet och bryr sig antagligen följer min blogg nu när ni vet att jag skriver om vad som hänt här så skriver jag det här som ett meddelande till alla som vill veta vad som hänt.

Har under en längre tid varit stressad och många nya förändringar i mitt liv har skett, t.ex. byte av bostad, skola, vänner och massa annat. Detta kan ha framkallat en irritation i min kropp som nu börjar visa sig allt mer vilket gjorde att jag var tvungen att skjutsas in till Karolinska barnsjukhuset igår natt. Blodprover togs men visade ingenting och en läkare (som sög) kollade hjärta, lungor, hud, halsmandlar, mun och ja, hur min kropp ser ut och mår helt enkelt men hon visste ingenting säkert. Fick faktiskt inte ut något mer av läkarbesöket än ett minus på 140 kr i plånboken, en remiss och ett recept på en medicin som finns att hämta ut på apoteket. Fick inga svar på vad som var fel och hon trodde att remissen till specialisten skulle tas emot tidigast i januari trots att stämpeln "akut" var på pappret.

Men tacka gudarna för i morse ringde specialistmottagningen och berättade att imorgon den 29/12 kl. 10.00 har jag fått en tid hos speciallisten på Karolinska sjukhuset. Tack, tack, tack.

Mer information om hur jag mår kommer när jag vet mer, men just nu kan jag inte säga mer än såhär eftersom att jag inte vet mer. Men slösa ingen oro på det här så länge, för det kan lika gärna bara vara en väldigt konstig allergisk chock eller något, och som jag sa, jag skriver mer här när jag vet!

Kram på er alla som visar att ni faktiskt bryr er!

Sen vill jag också ge ett stort tack till Melinda, Maja, Denise och Lottis som följde med mig till akuten och visade sitt stöd igår natt i ett flertal timmar. Men ni blev ju faktiskt bjudna på McDonalds sen av underbara Olle som kom till akuten och lekte chaufför till oss när vi var klara där. Stort tack till Melindas pappa Thomas som skjutsade oss till akuten klockan elva på kvällen också. TACK!

<3

Kommentarer
Postat av: Sabrina

Ta hand om dig vännen!!

2009-12-28 @ 18:23:24
URL: http://sweetsessan.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0