Proppad dag.

Hej bloggen!

Fick gå från skolan idag halv fyra så att jag hann med bussen till Södertälje och sedan hann med tåget till Tumba där Melissa hämtade upp mig. Då körde vi vidare till skolan där vi skulle möta eleverna. Alla var jätte söta och nästan alla flickor hade små söta ballettklänningar med tyllkjolar. Pojkarna hade mjukisbyxor och någon tröja bara. Den som jag kommer komma ihåg namnet mest på är Mårten, han är jätte lik min lillebror, han heter samma sak som min bästa killkompis som jag bor med och han pratar jätte sött. Han tycker om godis! ^^

Jag kom hem idag vid åtta ungefär och så kommer det bli i fortsättningen varje måndag, så måndagarna kommer alltid vara rätt fulla. Men man vänjer sig väl med tiden antar jag.

Nu ska jag hoppla ut på balkongen och göra det som mamma och mormor tycker är fy och skamm.

Peace out,
R.

I made it!

Fyfan vad jag är duktig! Jag har lyckats färga håret själv. Badrummet vart nedstänkt med vatten, en handuk blev lite svart, det kom hårfärg lite här och var i badrummet, och jag vart typ svart runt hela ansiktet. Men, Rebecka fixar allt! Med hjälp av en removerflaska, papper, två handukar och sminkborttagningsmedel så fixade jag upp efter mig och nu har jag faktiskt svart hår från botten och ut, tro det eller ej. Jag kan ju inte se hur det ser ut i bak men förhoppningsvis har jag inte en blond fläck där haha ^^

Men nu är det i alla fall dags att hoppa ner i sängen eftersom att det är skola imorgon, har dock inte lyckats göra matte uppgiften eftersom att jag inte vill fuska, inte har någon familj som kan hjälpa mig och inte kommer på svaret så får jag väl lyssna och lära imorgon på lektionen om det är någon som lyckats.

Godnatt alla söta läsare. Imorgon kommer det bli lite tajt med tid att skriva eftersom att jag slutar halv fem och jobbar till sju i tullinge, sen ska jag ta mig hem också och ja, då får vi se om jag hinne hoppa in o skriva.

Peace out,
R.


Färgning på G!

Tjenare bloggen.

Kom precis hem från Melinda, trevligt men sorgligt. Tänkte nu för första gången försöka mig på att färga håret själv, förhoppningsvis är jag inte svart i hela ansiktet imorgon när jag ska till skolan, men man kan ju bara hoppas. Aja, ni får önska mig lycka till i alla fall men det känns rätt hopplöst haha.

Berättar sen hur det gick, håll tummarna för mig!

Peace out,
R.

Kräftskiva utan kräftor!

Hej bloggen.

Klockan är halv två och jag ska precis gå ner till tvättstugan för att tvätta lite mer, det är ju så roligt! Inte! Men ikväll så blir det kräftskiva hemma hos Melinda utan kräftor för min del men ja, det blir säkert trevligt. Har inte vart i Sigtuna på så länge så det är väl dags att åka dit och ta en titt :)

Peace out,
R.

Tidig fredag.

Hej bloggen.

Nu tänkte jag hoppa i säng och sova lite för en gångs skulle faktiskt. Imorgon klockan elva är det ju trots allt tvättdax för mig ^^ Saknar mamma, saknar syster... Livet känns sådär just nu, och ja, det är ju inte så kul. Men vi hörs senare, hoppas ni har det gött.

Peace out,
R.

Sjukling.

Nej fyfan, jag mår inte bättre idag heller. Mår exakt lika illa som igår. Fick sova en liten stund men det gjorde nästan saken bara värre. Nu vill jag vara hemma hos mamma så hon skulle kunna ta hand om mig :( Köpa en liten chokladkaka och en tidning och springa och hämta vatten hela tiden.

I miss my mommy!

Peace out,
R.

Still trying.

Okej, klockan är lite över halv fem. Fortfarande vaken och rätt pigg måste jag faktiskt säga. Frågan är sen om jag orkar skolan imorgon. Men det får jag hoppas på. Att gå och lägga sig är i alla fall inget alternativ eftersom att jag inte kunnat sova tills nu så om jag går och lägger mig nu så kommer jag inte vakna imorgon. Men det här går great. Mamma kommer väl tycka att jag är uppe för sent men annars kommer jag inte till skolan imorgon. Så förlåt mamma men jag sköter i alla fall skolan!

Sen blir det massa sova gött i helgen.

Peace out,
R.

Torsdag.

Okej, nu är det hundra år sen jag skrev. Eller i alla fall ett bra tag sen och det känns som att jag tappar typ tusen läsare på att göra såhär men det är så jävla fullt upp. Skola och ett faktiskt liv utanför skolarbeten plus bloggen är ganska svårt att få ihop. Men återigen skriver jag för att berätta att jag lever. Förlåt mig kära läsare och kära blogg för att jag gör såhär.

Men jag hoppas att ni i alla fall läser min blogg med jämna mellan rum så att ni inte dissar totallt. Har i alla fall vart på möte med jobbet idag och har fixat ihop det ganska bra i alla fall så att jag kan både jobba och gå i skolan. Tufft, men det ska gå. Upp tidigt på lördagar och kuta från skolan på måndagar så blir det bra sen.

Hoppas ni har det bra, you know I love yah!

Peace out,
R.

Linas kvällsbok.

Tjenis!

Sitter och tittar på Lina kvällsbok på trean. Rätt bra film men lite annorlunda kanske. Mårtens mamma och hennes kille är här och hälsar på, myspys. Synd bara att Mårten missar filmen för den är ju faktiskt rolig. Men nu ska jag fortsätta titta på filmen, det var ju faktiskt väldigt länge sen jag såg den.

Peace out,
R.

Ännu en dag.

Hej bloggen.

Jaa vad ska jag säga? Livet rullar väl på och det börjar kännas som att jag och Mårten börjar komma mer överens igen. Det känns bra. Imorgon ska jag i alla fall träffa Älsklingsbejbi och det ska bli mys. Jag har inte så mycket nyheter för tillfället, fast jag brukar kunna skriva hur mycket som helst.

Men nu ska jag gå o ta något att äta innan magen ger mig sparken haha, och nej det var bara ett skämt, jag är inte gravid eller något, *knock on wood*

Peace out,
R.


fullt upp.

2 dagar och 22 timmar sedan jag sist skrev något. Jag känner mig konstig på alla sätt och vis faktiskt. Anledningarna till att jag inte skrivit är faktiskt många och jag tänkte att ni skulle få höra.

Lördag:
Lördag morgon vaknade jag och Melinda hemma hos mig. Vi gick upp, och packade våra saker, städade lägenheten, diskade högen med disk på diskbänken och jag duschade och tvättade håret. Sen åkte vi till Södertälje Hamn för att åka tåg därifrån till E-tuna. Men tågen var inställda så vi fick åka buss till något som började på S och sen ta tåget därifrån. Men busschaffisen var jätte trevlig så det var bra ändå.

Vem bor i E-tuna då? Jo, min mormor och morfar. Så dit åkte vi, långt ut på landet ut till deras enorma hus med sjötomt och enorm trädgård. Underbart. Olle fyllde år så vi firade honom med tårta och grymt god mat, mormors mat är alltid god iof :) Men där har de inte så mycket moderna saker, kanske en nokia 3310 någonstans, haha nej så illa är det inte men det är i alla fall inte så att man sitter vid internet och håller på hemma hos dem. Och ja där var vi ju tills....

Söndag:
Söndag morgon vaknade vi hemma hos Mormor och morfar. Vi gjorde inte så mycket på söndagen och eftersom att det blåste så mycket så gick det inte att bada, det var synd. Men vi sysselsatte oss i alla fall tills klockan blivit fem då det var dags att åka hem, men nu åkte vi bil. De skjutssade mig hem och så kom de in för att  ta en kaffe och säga hej till Mårten. Sen började jag plocka ihop massa skolsaker också klämde vi in Batman begins för att tagga ner lite och i reklampauserna pluggade jag ^^ Nördiga jag!

Idag:
Sen idag dårå, jag försovde mig imorse fast jag gick och la mig i tid. Men jag hann i alla fall med bussen som jag skulle ta men självklart är ju alla tåg inställda *tjoho* Så blev nån timme försenad och det var engelska i skolan, my favorite subject :( Menmen, inte mycket o göra åt den saken. Sen slutade jag halv fem och alla tåg var då fortfarande inställda så kom till tumba vid halv sex och då var jag tvungen att handla hem lite mat och sånt. Så nu står Mårten och lagar mat och jag har precis dammsugit hela lägenheten *duktiga oss*.

Ikväll kommer i alla fall Tias, Marcus, Niklas och Melissa över för att snacka lite skit och bara umgås. Men vi måste sova tidigt ikväll så det lär inte bli så jätte länge.

Vi hörs snart bloggen, men nu vet ni i alla fall att jag lever ^^

Peace out,
R.


lugn fredag.

Hej bloggen.

Sitter hemma nu efter första riktiga skoldagen. Igår var jag som sagt på Passione med Mårten, Mathias och Crille. Efter det så gick jag hem till Martinälskling och det tog typ en halvtimme. Känns som att jag gått hundra mil de senaste dagarna, menmen.

Sov i alla fall hemma hos älskling och det var jätte jobbigt sen på morgonen när jag var tvungen att lämna honom eftersom att han är ledig idag. Han låg där bredvid mig så söt och gullig. Låg och pussade på min sovande lilla älskling i en timme innan jag sprang upp till badrummet och snabbt drog ihop håret till ja, en hästsvans bara, sen sprang jag till bussen. I skolan hade vi sen de första lektionerna, vilka var Samhäll, Svenska och sen Kemi.

Btw så har jag blivit bra kompis med tre asschyssta tjejer i min klass som heter Johanna, Evelina och Jessica. Jag är föresten den enda som är 100% svensk i min klass, det känns lite annorlunda, förstår typ inte vad någon förutom Johanna, Evelina och Jessica eftersom att de pratar svenska. ^^ Men klassen känns i alla fall och ja, ser fram emot att få gå CSI nu i tre år på naturvetargymnasiet, trivs faktiskt!

Nu ska jag gå ut och röka med Melinda eftersom att hon är här idag, har inte träffat henne på hela fem dagar. Psyk!

Peace out,
R.

Sovmorgon is the shit.

Hej bloggen.

Extremt dålig update idag men vad ska jag säga? Jag har gått nästan konstant i tio timmar. från klockan nio imorse till två gick vi konstant och löste uppgifter med klassen. Backe upp backe ner, usch! Sen efter det gick vi från skolan till tåget, blö. Sen fick jag sätta mig på tåget och sitta heeela den korta vägen till tumba, sköönt. Sen använde jag fötterna igen för att ta mig hem till Melissa, hemma hos henne åt vi chicken bits och ris det var mumma. Men då var ju klockan bara tre vi måste ju gå lite till eller hur? Så vi gick tillbaka till tumba station och tog tåget en station till tullinge, sen var det bara o tralla vidare till stället där vi skulle möta nya "chefen" för ett litet möte.

Efter mötet tog vi tåget till tumba igen och sen gick sa vi hejdå och bestämde att vi skulle höras på sms så att vi kan ses igen snart. Trevlig pys den där Melissa! :) Jag tog bussen hem på tio minuter och sen, sen var det bara o slänga sig på soffan och det var underbart! Har typ legat där sen dess.

Mathias och Marcus  kom förbi för att titta fotboll med Mårten och när den var klar åkte de till sitt. Så nu sitter jag här, själv. Mårten sover och det gör inte jag eftersom att jag börjar ett imorgon. Sovmorgon is the shit! Men jag ska väl antagligen också lägga mig snart, det börjar bli dags för det.

Peace out,
R.

Tack.

Hej bloggen.

Jag vill bara tacka. Istället för att jag ska låta mina känslor flöda ut öppet och såra andra människor så har jag dig. En dagbok som jag kan skriva till och som jag vet folk faktiskt läser. Det finns alltid någon där ute som kanske vart i samma sits som mig eller som faktiskt kan knyta sig till mina texter. Hur jag känner eller hur jag tycker. Ibland om jag har typ så kommenterar folk och tycker till, hjälper mig med svåra frågor som man här i livet inte alltid kan lösa själva. Det är pågrund av er, underbara människor som läser mig blogg. Tack! Tack verkligen för att jag kan få avreagera mig när jag är ledsen, förbannad, irriterad, arg eller glad helt enkelt. Istället för att låta mina dåliga energier springa ut över någon annan så har jag dig. Tack!

Jag känner dock någon som jag tror är i stort behov av en blogg. Den kan vara lösenordsskyddad så att bara han kan läsa. Men jag tror faktiskt att det finns många där ute som faktiskt behöver skriva av sig. Man kan till och med vara anonym. Bara det att dela sina känslor med andra är faktiskt någonting man kan lära sig av.

Tack bloggen,
och tack för att ni läser den.
Det gör er faktiskt till en del av mitt liv.

Tack.
<3

Nya skolan.

Hej bloggen.

Ojojoj vad inte uppdaterad jag känner mig här. Men jag får skylla lite på att jag haft mycket att göra. Igår kväll var jag ju som sagt hemma hos Lisa och hade filmkväll tillsammans med lite folk. Det var typ fyra par och sen jag och Jessie, det var lite halvt oväntat faktiskt.

Men, the big happening är ju faktiskt att jag ju började på nya gymnasiet idag. Det var lite småläskigt men jag klarade mig igenom det iallafall. Det var värst i början bara. Men alla kände typ redan alla så lite utstött kände man sig kanske. Men de flesta i klassen var faktiskt riktigt trevliga vilket gjorde mig glad.

Imorgon är det en ny dag i skolan och då ska vi ha utedag lite sådär pang boom på gröten, menmen det kan väl bli intressant, eller?

Men nu ska vi fortsätta o titta på bilderna från Niklas och Melissas resa till Italy.

Peace out,
R.

Fika & filmkväll.

Hej bloggen.

Sitter hemma nu och bara tar det lugnt. Väntar på att älsklingsbaby ska säga när han är i tumba så att jag kan ta bussen dit o möta honom. Sen ska vi ta en fika alternativt käka lite. Vet inte riktigt hur det blir. Vi har inget som går att ha till frukost hemma så det måste jag köpa också.

Sen ikväll klockan sju är det dags att ta sig hem till Lisa och ha filmkväll tllsammans med några. Det ska bli kul. Känns rätt lustigt att jag faktiskt kan träffa dem bara sådär hur som helst. Innan när jag bodde i Sigtuna gick ju inte det, det var ju alldeles för långt att åka.

Men nu tänkte jag hoppa in i duschen en snabbis för bussen går snart.

Peace out,
R.

Modell för en dag.



Hej bloggen!

Ber om ursäkt för att jag inte skrivit idag men jag har vart iväg hela dagen. Mötte upp Linn, Robert & Else-siv  vid kvart över tolv utanför kungsgatan vid "The Studio" Fick dissen av Amilia och hon har fortfarande inte hört av sig så jag vet inte riktigt vad hon håller på med men aja. Vi gick in och fick sminket och håret gjort. Sen gick vi och åt lite på taco bar mitt emot the studio.

Det var trevligt. Sen började det läskiga, att ta korten. Men vi gjorde det och det var faktiskt roligt. Men när jag sen tittade på korten så kände jag att jag bara såg hemsk ut. Hennes anvisningar till hur jag skulle stå och göra var faktiskt inte de bästa måste jag säga. Menmen, jag fick alltså bara med mig den här bilden hem eftersom att jag inte ville betala för "dåliga" bilder. Men den här var helt okej, eller vad tycker ni? :)

Peace out,
R.


Irriterad.

Just nu är jag sjukt irriterad på allt och alla. För det första är det för varmt så jag kan inte gå ut och röka, sen så har jag köpt ett jävla äckel kombinationslås från claes ohlson som inte går att öppna eller ställa in kombinationen på, ÄCKELLÅS! Sen så svarar inte mamma när jag ringer vilket är sjukt irriterande eftersom att jag inte vet var mina skolpennor är som jag behöver för att kunna skriva över huvud taget.

Aint life a bitch.

Lördag.

Godmorgon bloggen.

Sitter hemma i soffan och har precis ätit frukost, tänkte hoppa in i duschen nu och tvätta håret och sådär så man är fräsch till imorgon, sen ska jag prova kläderna också till imorgon. Sen måste jag städa upp lite i lägenheten också eftersom att Mårten kommer hem imorgon, :)

Men nu ska jag ta och göra i ordning allt ni får ha det bäst jag vet inte riktigt när vi hörs igen.

Peace out,
R.

Mmmmh, majs! :)

En man ~25 kommer fram till kassan.
Mannen: Är de varma chipsen gjorda av potatis?
Kassörskan (Kvinna ~50): Nej, majs.
Mannen: Fan vad synd. Jag är allergisk mot majs.
Kassörskan: Vill du ha popcorn istället?


Hahahaha bättre än den förra fan! :)

Peace out,
R.

Tjuvlyssnat.

Två tjejer ~16, sitter på bussen och pratar med en främmande kvinna ~65.
Kvinnan: Trivs ni här i stan?
Tjej 1: Så där. Alla är så falska i den här stan!
Kvinnan: Jaså?
Tjej 2: Ja, det är ju så i småstäder. Alla är så jävla falska! Så tråkigt.
De fortsätter småprata lite och fem minuter senare reser sig kvinnan och säger adjö.
Tjej 1 (till tanten): Hej då, ha det bra!
Tjej 2: Hej hej, ha det så jättefint!
De är tysta tills kvinnan har gått av.
Tjej 1: Alltså fy fan vilket jävla äckel! Var hon lebb eller?
Tjej 2: Ja, usch vilken vidrig människa! Vad fan ville hon egentligen?




HAHA FYFAN VA KLOCKREN!

Peace out,
R.

Ren idioti.

Anonym:

Du är en skum skitsnackade jay leno (fast i tje) kopia. Varför tror du jag vill prata med dig?


Rebecka:

Haha jasså, är jag?


Anonym:

Det vet du redan


Rebecka:
ärligt tarlat så varför skulle jag vara skum? Och vad är det för skitsnack jag har hållt på med? Och sist men inte minst, vad har jag gjort dig som skulle göra att du inte vill prata med mig? Sist jag kollade var det faktiskt du som betedde dig som ett rövhål :)

Anonym:
Du har väl inte gjort mig nått speciellt men du snackade massa skit och det är fel och det vet du!

Rebecka:
vad för "skit" har jag sagt som inte är sant?

Anonym:
Du är senil lr?

Rebecka:
Det sa du första gången jag frågade också, du har liksom aldrig svarat på den frågan, alltså finns det inget svar? :)

Anonym:
Och?


Rebecka:

Det finns inget svar alltså. Det sög ju, för din del :):)

Anonym:

För mig är det helt lungt tycker bara synd om dig som måste snacka skit om andra för att överhuvudtaget ha nått att prata om!


Rebecka:
Haha men gud om det stör dig så mycket kan du då inte säga vad för skit jag sagt som inte är sant för jag har inte snackat skit om henne. Om du älskar henne så mycket varför går du inte tillbaka till henne?


Anonym:

DET STÖR MIG INGETING

Rebecka:

haha märker det.




Ska man skratta eller gråta? ^^

Peace out,
R.


Modell.

Hej bloggen.

Åh Amiliabby ringde nyss och sa att hon kanske inte kommer kunna följa med på söndag på modellsaken, sadface! Om hon inte får med sig min mamma så kommer jag börja gråta för då får hon inte fotas. Snart blir jag arg på the studio, varför får man inte ha med sig en syster?

Puss & Kram,
Rebecka.

Vintergatan!

Hej bloggen.

Startade TV:n nyss och vintergatan är på Tv!!! Fy så mysigt, har inte sett det på flera år. Har inte sett det sen jag var en liten flicka, typ åtta, nio år eller något. Men nu tog avsnittet slut så det är dags att gå ut i det äckligt varma vädret och ta en liten cigg. Ha det bäst.

Puss & Kram,
Rebecka.

Present.

Godmorgon bloggen,

Morgon är det väl inte riktigt men jag och Melinda låg och drog oss i typ hundra år i sängen, vi sov inte men typ lite halvt. Det var asskönt iaf. Tillslut beslöt jag mig för att gå upp. Jag gick in till badrummet, tvättade ansiktet lite och gjorde mig snäppet fräschare. Sen var jag tvungen att starta datan så inte alla mina plantor i farmville skulle dö haha, och ja, jag kanske har blivit liiiite beroende (A)

Jag måste bara säga en grej, att det roliga med att blogga är att jag får höra från olika personer varje dag att de följer min blogg, fick nyss veta att Ebba M följer min blogg, vilket jag blev rätt chockad över. Men det vore ju roligt om de som följer min blogg kommenterar ibland så jag vet att de läser min blogg. Sen vet jag också att Sabrina, Helena, Mårten, Melinda, Lottis och Marcus följer min blogg intensivt. Frågan är bara om Melinda kommer fortsätta läsa min blogg när hon inte är med mig eftersom att hon är ju typ med när jag skriver alla mina inlägg så hon behöver aldrig gå in och läsa.

Aja, tack för att ni läser in blogg i alla fall. Fortsätt med det! :)

Puss & Kram,
Rebecka.

Förlåt.

Hej bloggen.

Jag är en svikare, har skrivit ETT inlägg idag, jag känner mig hemsk. Jag har typ ingenting att skriva om för tillfället eftersom att jag bara är hemma och städar eller tittar film. Men jag lovar att såfort skolan kommit igång så kommer jag förhoppningsvis komma igång igen eftersom att då kommer helgerna vara mycket mer värdefulla, haha :)

Men nu sitter jag i alla fall hemma i tumba och har väl suttit här mest hela kvällen. Jessie kom förbi en stund ikväll och tittade på Harry Potter med mig och Melinda, det var myspys. Fick en inflyttningspresent av henne vilket innehåll två kuddar, en till Mårten en till mig, sen fick vi också varsin ansiktshanduk som var inpackade i små miniboxar, sen la jag dem i vatten och då svällde de upp haha :)

På lördag är det födelsedags fest för Kim men jag har ingen aning om vad jag ska ge honom, någon som har ett förslag? Vad ska man ge en kille som fyller 31?

Puss & Kram,
Rebecka.

Hem igen.

Hej bloggen.

Sitter hemma hos Melinda nu och har typ nyss ätit frukost. Om en timme så ska vi sätta oss på bussen och sen är det  dags att hoppa på tåget mot tumba, hem till mig. Hemma hos mig har vi lämnat Harry Potter filmerna och lite chips och sånt. Mumsigt värre. Sen får vi väl se var kvällen tar oss.

På tisdag börjar skolan så det är väl dags att ta sig i kragen snart och börja rycka till sig lite så man orkar upp till skolans första dag. Vill ju inte börja gymnasiet med att komma försent, även om jag är expert på det haha.

Puss & Kram,
Rebecka.

Jannie duktig!

Hej bloggen.

Jag måste bara säga att Jannie är världens bästa frisör och jag vill rekomendera henne till alla ni där ute som inte vill ha de där tråkiga, dyra klippningarna ni får hos frisörer. Det bästa med henne är att hon kan klippa vad som helst typ och det blir snyggt. Som ni vet har jag alltid haft långt hår. Första gången hon klippte det var det långt och tjockt. Frisören som klippt mitt hår innan hade klippt det så att det såg ännu tjockare ut och jätte ojämt, usch!

Jannie hjälpte mig att tunna ut mitt hår och få det att se skit snyggt ut. Hon gav mig också självförtroendet att våga färga mitt hår svart, och jag stortrivs. Hon är inte heller bara min frisör utan också min bästa vän, vilket gör att jag har lyckan att träffa henne utöver hårfixningar.

Så om du har tjockt hår och vill tunna ut det, klipp dig hos Jannie.
Om du har tunnt hår och vill ha volym, klipp dig hos Jannie.
Om du har tråkigt hår och vill ha det lite mer rockigt, klipp dig hos Jannie.
Om du har ojämt hår, klipp dig hos Jannie.
Om du vill ha det där håret du alltid drömt om helt enkelt, klipp dig hos Jannie.
Hon är också en jävel på att färga så vill du göra det kan du säkert få till det också.

Detta inlägget tillägnas den bästa frisören jag någonsin blivit klippt av, trots att hon inte har någon utbildning mer än att hon lärt sig hemma och av kompisar. Så hör av er om ni är intresserade så ska jag se till att prata med henne så kanske vi kan fixa en schysst deal!

Puss & Kram,
Rebecka.


Klippdax.

Hej bloggen.

Kom hem till Mille för ett tag sen, har precis ätit mat också. Efter att vi köpta massa skolsaker för runt 300 kr var så åkte vi till märsta och köpte hårfärg, så nu sitter vi och tittar på sex and the city och väntar på att Janniehunny ska komma hit och klippa Milles hår, kulkul! Sen efter det så ska jag färga hennes hår.

Senare ikväll ska vi antagligen träffa Melissa en stund också, trevlans! Henne har man inte träffat på jätte länge.

Puss & Kram,
Rebecka.


Klippklipp.

Hej bloggen.

Sitter hemma i soffan och har precis ätit frukost, yummimummi. Om en timme ska jag och Melinda gå ut till bussen. Vi ska nämligen till Upplands Väsby och handla lite skolsaker till henne. Men innan vi åker dit så måste jag hinna diska upp här i lägenheten -.- Vet inte riktigt om jag orkar det haha.

Men nu måsta jag få ett ryck och städa upp lite här. Vi hörs när jag kommer tillbaka från väsby.

Puss & Kram,
Rebecka.

Tacos, brownies & mys.

Hej bloggen.

Kom nyss hem från tumba tillsammans med Melinda, har vart och handlat hem lite saker. Köpte lite tacos till ikväll och lite frukost saker. Sen köpte jag lite frysmat som jag kan ha när jag är själv hemma. Mille köpte brownies.

Om ca 40 minuter kommer älskling hit och jag ska väl börja med maten innom kort. Sen ska vi äta brownies som Melinda köpte, mumsigt. Vi har också kvar chips och dip från igår som vi kan äta när vi tittar på Harry potter ikväll. Jessie kommer förbi också och tittar film med oss. Trevligt! :)

Men nu ska jag leta upp majsen som har försvunnit mystiskt och sen ska jag börja med maten. Ha det bäst så länge.

Puss & Kram,
Rebecka.

Hemma.


Bild:Jonathan, jag, saga.  Underbara sommar 08    <3

Hej bloggen.

Sitter hemma nu framför datan. Kan inte skriva så mycket för Melinda sitter bredvid mig i soffan och vi har Harry Potter maraton och filmen rullar för fulla muggar. Men jag tänkte bara säga att jag sover utan Mårten i lägenheten för första gången, detta gör att jag känner mig väldigt hemma. Nu känner jag det  verkligen, jag har faktiskt flyttat hemifrån.

Det var allt jag hade att säga, imorgon ska jag träffa min baby, mys!

Puss & Kram,
Rebecka.


New day.


Bild: Me :)

Hej bloggen.

Sitter hemma hos Melinda nu och spelar farmville på facebook, :) Mille sover i hundra år som vanligt haha. Har suttit här i någon timme nu och börjar bli lite hungrig. Kanske ska ta o väcka henne så vi kan äta annars kommer jag hungra ihjäl ^^

Eftersom att det är en ny dag så har jag bestämmt mig för att totallt glömma det som hände igår för jag tänker inte slösa nå mer energi på det.

Puss & Kram,
Rebecka.

Harry Potter & glass på Våfflan! <3

Hej bloggen.

Jag ber om ursäkt för att jag inte skrivit så mycket idag. Det är inte så att jag inte haft tillgång till dator men jag har bara varit lite irriterad över saker som sagts om mig min blogg och lite annat som jag kanske inte bör berätta. Om ni vill veta kan ni ju skriva en kommentar eller något.

Idag vaknade jag hemma hos Melinda, åt frukost och skrev det där jätte långa inlägget om alla som jag nämnt i bloggen. Sedan så åkte vi ner till Sigtuna för att panta flaskor och köpa den nya Harry Potter som kommit ut med aftonbladet på ICA. Inte den nyaste som går på bio alltså utan den nyaste av dem som kommer med aftonbladet. Efter det så åkte vi hem till Melinda igen, vi åt mat och tittade på filmen vi nyss köpt.

Klockan åtta var det dags för mig, Melinda, Anneli och Thomas att åka ner till våfflan för att möta upp Mamma, Alice, Anna-lena, Fanny & Magnus. Våfflan är för er som inte vet en liten kiosk eller vad man ska kalla det nere vid hamnen. Där har de mat, glass och ja, massa goa grejer. Vi gick runt lite i hamnen och tittade på båtar och sedan så satte vi oss ner och åt glass. Det blev en dumlekula och en blåbärskula i bägare för min del, smaskens!

Efter det åkte vi hem och jag och Melinda har typ suttit och stirrat på sex and the city sedan dess. Hittade också ett nytt spel på facebook som är smått beroene framkallande ^^ Nu är det dock dags att krypa till sängs snart, kanske ta sig en runda med telefonen och smsa lite men sen är det sovdags. Imorgon är det nämligen dags för mig och Mille att packa ihop resten av mina kläder som är kvar hos mamma och ta med oss dem via tåget hem till mig. Sen på tisdag ska jag träffa älskling, wiie.  Förhoppningsvis så ska han vara med och fira Kim på lördag också! :)

Men sov gott nu alla änglar där ute så hörs vi imorgon.

Puss & Kram,
Rebecka.

Nära & Kära.

Hej bloggen.

Ofta när jag skriver i bloggen så skriver jag namn på massa olika människor, följer man inte min blogg noga så kanske man inte alltid vet vilka det är. Så jag tänkte berätta lite kompisars namn och vad det har för roll i mitt liv. :)

Mårten R.
Detta är en snubbe vars namn kommer upp rätt ofta i min blogg, detta är eftersom att vi faktiskt bor ihop. En bättre killkompis kan man inte få. Lärde känna honom i November då vi stötte ihop på en fest hos en f.d. killkompis som jag tyvärr inte har träffat på flera månader. Sen har vi väl typ hängt ihop sen dess, det är först nu till hösten som jag har flyttat in eftersom att jag ska börja skolan nära honom. Ibland kan jag också nämna hans bröder, Mathias & Marcus hans mamma kan också nämnas, hon heter Kerstin :) Mårtens kompis Linus kan säkert också nämnas då och då.

Melinda W.
Den här snuttan sitter jag faktiskt hemma hos nu, i hennes säng med hennes dator i knät. De flesta av mina dagar under sommarlovet har spenderats här hemma hos henne och ja, hon är väl en av mina bästa tjejkompisar utan tvekan. Det är synd att hon inte tycker om att träffa mycket folk men jag är glad att bara få träffa henne så jag överlever :) Om jag någon gång nämner Anneli, Thomas, Elina eller Bullen så är det för att det är Milles mamma, pappa, syster och katt :)

Camilla S.
Ja förklaringen till henne är väl inte så svår. Torsdag den 8:onde april (skärtorsdagen) 1993 så ploppade hon ut mig på BB. Det är ju min mamma :) Oftast använder jag nog ordet mamma men ibland kanske jag skriver Camilla och då vill jag att ni ska veta att det är hon. Mitt mellannamn är också Camilla så det kanske kommer upp någon gång. Anna-Lena kan säkert dyka upp ibland tillsammans med mamma också, Anna-Lenas dotter Fanny kan också komma på tal.

Alice M.
Underbara lillasyster som sattes till världen den 11 maj 2000. Henne pratar jag väl om ibland och då använder jag mest hennes namn, ibland skriver jag lillasyster. Men jag har bara en lillasyster så det är väl inte så svårt. Sen finns det iof en tjuv som har bytt namn till Alice men det är INTE min syster. Tjuven pratar jag aldrig om så om jag säger Alice så pratar jag om systra mi :)

Klara L.
Ja, den här flickan träffade jag första gången när jag var tre år, sen har vi typ bott ihop sen dess eftersom att hennes pappa och min mamma blev tillsammans och fick vår gemensamma lillasyster, Alice, som jag nyss berättade om. Klara kallar jag ofta för syster även om hon inte är det biologiskt. Våra föräldrar gjorde slut för några år sen men hon är fortfarande som en syster för mig. Hon spelar i alla fall en stor roll i mitt liv.

Jannie H.
Här är en till av mina bästa kompisar. Dock en av dem som jag inte träffar särskillt mycket, vilket faktiskt är synd. Men är det inte skola så är det jobb, och är det inte jobb är det resor, och är inte det resor så är det någonting annat som hindrar oss från att ses. Men, jag kan alltid, vilken tid på dygnet det än är så kan jag alltid ringa henne. Hon lyssnar och hon ger mig råd, hur trött eller upptagen hon än är. Hon är guld värd. Tillsammans med henne kan ibland Linnéa eller Nelson nämnas, detta är hennes syster och hennes hund. Linnéa och jag har gått i samma klass men det är Jannies lillasyste, lärde känna Linnéa genom Jannie från början så... :)

Alexander S.
Även känd under namnet "Lillebror". Detta är min fars son, min biologiska ja, "halvbror" kallar de det men det finns inget halvt mellan oss. När vi ses är det som att vi flyter ihop, blir ett. Han vill vara som mig, jag är hans enda syster. Hans förebild och jag har svikit honom. Jag har lämnat honom. Jag älskar honom mer än allt annat i hela världen, men jag har svikit honom. Eftersom att jag bestämmt mig för att inte träffa min far, så mast jag också min bror, och han förlorade sin enda syster. Jag saknar min lillebror.

Linn.
Kusin! Det här är min underbara kusin, som jag inte hade träffat på mer än ett år när jag stötte ihop med henne på Ikea för ett tag sen. Nu har vi pratat över sms i flera dagar och i veckan ska vi ses. Helt underbart. Har saknat henne jätte mycket. En till lite läskig sak är att hon är med barn, grattis grattis kan man ju bara säga :) Tillsammans med Linn kan också Faster Eva,  Kusin Linus och Linus & Linns pappa Leffe.

Maja L.
Barndomskompis som jag lärde känna när jag precis flyttat till Sigtuna, 6 år gammal. Vi gick i samma skola först i S:t Per sen bytta båda två skola till Väringa, sen trallade hon upp till S:t olof och ett år senare kom jag också dit. Sen när hon slutade på S:t olof så började jag på Josefinaskolan. Men nu har vi nästan ingen kontakt längre, vilket jag tycker är synd. Men hon är gull iaf. :)

Amilia S.
Detta är en söt brud. Har känt henne sen jag började på Väringaskolan i tvåan. Vi hade våra fajter i början eftersom att hon inte var vän med min kompis Isabell K, men på senare tider har vi blivit riktigt goa kompisar. Älskar henne väldigt högt och försöker att alltid finnas där för henne. Underbar brud det här! Sen att hon har en liten minihund som heter Armani det är bara roligt. :) "Så duuuu Amilia." haha.

Britt D.
Jaa, detta är kvinnan som gav liv till min mamma. Det är ju min mormor. Världens bästa mormor, som gör världens goaste bullar. Hon har också världens finaste sjötomt, tillsammans med världens bästa morfar, Leif! Jag kallar honom morfar, men egentligen så heter min morfar Jan, biologiskt alltså, men det sket man ju i. För Leif har vart som en morfar för mig hela mitt liv, ända sen jag föddes. Så om jag skriver morfar någon gång så menar jag Leif skriver jag däremot Morfar Jan så är det min biologiska morfar.

Helena & Sabrina.
Detta är två goa skåningar som jag tycker väldigt mycket om. De är goa, de är glada och ja, allt man kan önska sig. Önskar bara att jag kunde få träffa dem lite mer. Men, en fika med dem har stått på schemat länge men aldrig blivit av, så jag går bara här och väntar. De läser även min blogg, vilket är mycket trevligt.

Emma O.
Den här tjejen är en av de bästa, eliten i mitt hjärta så att säga. Hon är en gullig fjärt. Har hängt med henne sen jag började.... jag vet inte riktigt när jag började umgås med henne, men jag vet att varje lite sekund med Emma är guld värt. Detta är en brud jag aldrig tänker släppa. Tillsammans med henne kan också hennes brors namn komma upp, fast det är inte särskillt troligt. Men, han heter iallafall Jesper.

Sarah W & Hanna S.
Det här är två gullesnuttor som jag lärde känna i klass nio. Jag började i deras klass på Josefinaskolan HT 08. Jag säger bara att klass 9 hade utan dem varit ett tråkigt år. För de har gett mig så mycket glädje och fått ur mig så mycket sorg att jag bara kan buga och bocka för dessa underbarar människor. Tack för att ni finns mina änglar.

Ingrid O & Frida B.
Dom här låg jag väl lite på kant med från början. Eller ja, Ingrid och jag har väl vart lite sådär värsta fiender. Men, det fixade upp sig tillslut och vi är polare nu. Tråkigt bara att vi båda flyttar långt åt helvete så vi inte kommer kunna träffas. Frida däremot hoppas jag få träffa mycket eftersom att hon faktiskt inte har något emot att åka till Stockholm varje dag.

Lottis S.
Vi var väl bra kompisar först, sen bråkade vi lite, sen var vi kompisar sen bråkade vi lite. Nu är väl läget neutralt mellan oss och vi kan prata och skoja precis som vanligt. Hon läser också min blogg som en tok har jag fått höra, önskar bara att hon kunde kommentera lite mer. :)

Maria G.
Den här snyggingen är Maria, också känd som Mian. Hon är söt, snäll, gullig, givmild och ja, bra helt enkelt. Det ända som suger är att hon har vart borta nästan hela sommarn. Jag saknar henne för fan. Usch och fy och blä. Tillsammans med henne kan också Aru nämnas, detta är hennes pojkvän. Han heter egentligen Robert.

Jimmy T & Maria E.
Det här är två gulliga små saker. Tidigare så bodde de i tumba men har nu flyttat till jag vet inte var. Så nu kanske man inte får se dem lika mycket, eller? Jag hoppas i alla fall att de läser min blogg nån av dem. De har tillsammans också en hund som heter Gino.

Niklas M & Melissa S.
Samma dag som jag träffade Mårten för första gången så träffade jag också Niklas. Vi blev inte direkt bästa kompisar utan han tyckte att jag var barnslig och jobbig, jag tyckte väl lite detsamma om honom. Men när vi sedan skulle fira nyår tillsammans hemma hos Jessie så började vi om på nytt och blev riktigt bra kompisar faktiskt. Genom honom har jag också fått lära känna hans goa flickvän Melissa som nu är en vän till mig.

Math.
Det här är en kompis som jag lärde känna genom min pojkvän Martin. Math är en go och glad kille som jag tidigare pratat mycket med i telefon om allt mellan himmel och jord. Han är en riktigt bra kille som man gärna vill vara kompis med. :)

Olle E.
Olle
 som egentligen heter Olof är en hygglig prick. Det är mammas kompis och han är otroligt snäll och givmild. Han har till exempel gett mig min Marilyn Monroe tavla som jag älskar högt. Vi var för inte så länge sen på hans land med honom också, det var jätte kul. Han är för övrigt en mycket glad människa som ser på det mesta som positivt.

Jennifer S.
Åh min goa glada powerpuff rosa lilla vän. Det här är en brud som är sjukt snygg, har asläckert hår och sjukt bra klädsmak. Hon sminkar sig också förbannat snyggt. Hon är en glad och sprallig tjej för det mesta och hon är väldigt glad i Ben & Jerry´s. Det är bra :)

Crille P.
Go snubbe som jag lärt känna genom Mårten. Han ser dock väldigt mycket ut som min pappa i yngre dagar, det är lite jobbigt. Aja, Crille är i alla fall en rolig prick som jag träffar lite titt som tätt. Tillsammans med honom kommer kanske hans bror, Fredde upp eller Rille som är kompis med Fredde fast som jag också känner. :)

Mia.
Det här är mammas bästa kompis, hon har en son som heter Dennis. Honom har jag känt hela mitt liv men nu har jag inte träffat honom på jätte länge. Han har numera en tjej som heter Heidi :)

Byggisarna.
Eftersom att jag lite halvt på sniskan bor hemma hos Melinda så kommer byggisarna ibland på tal. Detta är byggjobbare som håller på att bygga Milles familjs hus, som vi är i. Därför bankar det och låter väldigt mycket, uscha.

Else-Siv S.
Else-siv
är farfars syster. Hon är den enda som jag har haft kontakt med hela tiden sen jag bröt med pappa. Det har känts väldigt skönt att veta att jag i alla fall har någon som bryr sig från pappas sida. Inte ens farfar hör av sig liksom ,fast Else-siv ber honom ringa hela tiden och jag vet inte hur många gånger han har fått mitt nummer. Om han bara kunde ringa en enda gång och fråga hur jag mår... :)

Julia, Thommy, Tina, Linnea, Victor, Pippi, Emma, Ellen, Jesper, Bigge, Pelleper, Salle, Sulle, Mina, Niklas, Tea, Nathalie, Philip, Anna, Anna, Alex, Anton, Jocke, Gim, Toni, Jörgen, My, Isabelle, Fia, Martin osv.
Dessa mysiga människor lärde jag känna på Peace and love! :)


Sen finns det såklart många andra också som jag känner men det här är alla som någonsin nämnts i min blogg.

Puss & Kram,
Rebecka.

Mathias.


Bild: Mathias

Hej bloggen.

Nu lägger jag in ett ganska onödigt inlägg för att Mathias känner sig lite utanför eftersom att hans namn bara stått med i min blogg två gånger. Så nu får han ett alldeles eget inlägg. Egen bild, egen text. Så varsegod Mathias du är inte längre känd som "Mårtens bror" utan du ska i framtiden få stå med i min blogg med ditt namn, Mathias Runsjö.

Varsegodis :)

Puss & Kram,
Rebecka.

JannieHunny.



TjenisPenis bloggen.

Tänkte bara säga att jag är happylappy över att jag ska träffa Jannie imorgon, om det nu blir så. Vi har ju typ bestämmt det men hon kom på att Nelson (jannies hund) kanske inte pallar av att åka tåg i en timme och sen buss 20 minuter. Hon kan inte heller lämna honom hemma eftersom att hon vart i Skåne i en vecka utan honom.

Så vi får väl se lite hur det blir men förhoppningsvis så kommer min ängel i alla fall imorgon. Ikväll däremot blir det lite fix i lägenheten och sen bär det nog av hem till Mathias för att fira Alle.

Puss & Kram,
Rebecka.

Aftonbladet.


Bild: Therese Rojo

Hej Bloggen.

Sitter och tittar runt lite på aftonbladets hemsida i ett försök att ha lite koll på omvärlden, har hittat en del sjuka artiklar. Läste t.ex. om en 1-årig pojke som fått en kopp kokhett te över ansiktet. När föräldrarna ringde SOS så ville du inte skicka någon ambulans utan de tyckte att familjen kunde ta sin egna bil (färden tog ca 40 min), sånt tycker jag bara är helknas.

Sen läste jag också att det är 40 år sedan Charles Mansons blodbad. Han sitter fortfarande inne i finkan fast han är 74 år. Man kan ju undra om han fortfarande är lika sjuk som då, eller rättare sagt om han har samma sjuka tankar som för 40 år sedan.

Läste också lite om mordet på Therese Rojo, hela den historien är ju också rätt knasig. Att de ens tvekar på att mördarens flickvän manipulerade honom förstår jag inte, sen att hon påstår att det hela bara var ett spel, en lek. Bullshit säger jag bara . Men ja, att pojkvännen ens gjorde det... visst man kan väl säga att han var i en sorts trans men ändå. Att kunna göra något så sjukt, eller att ens kunna sitta och planera det? Visst jag har väl vart arg på folk och velat se dem lida, fast jag skulle aldrig göra något mot dem. Man har väl typ sett det i huvet bara, hur personen man har en fejd med lider men jag har aldrig slagit någon och skulle nog inte kunna förmå mig att göra det heller.

Som ni kanske vet så är det diskussioner om att barnaga ska bli lagligt igen i Nya Zeeland. Det tycker jag är totalsjukt att man praktiskt taget lär sina barn att slåss. Det är ju som att säga att det är bra att slåss, vilket det faktiskt inte är? Vill vi att våra barn ska bli framtida mördare? Nej!

Sen finns det ju lite smått humoristiska artiklar som tex mannen som gömde en pistol mellan fettvalkarna, de kroppsvisiterade honom fyra gånger men kunde inte hitta pistolen.

Hittade också en artikel om ett barn som blivit dödsförklarad av sjukhuset. Men när föräldrarna fick hem bebisen för en minnesstund så hörde de plötsligt skrik, pojken var minsann livs levande.

Ville bara säga det :)

Puss & Kram,
Rebecka.

Dagen efter.

Hejhej bloggen.

Jag vaknade idag tio över elva, trött och sliten efter gårdagen. Det blev ju faktiskt rätt sent. Mårten gick och la sig några timmar innan mig så jag fick stanna vaken och hålla koll på resten av människorna som var här. I helhet så blev väl kvällen trevlig. Det var gott att äta, gott att dricka och mycket trevligt sällskap. Vi spelade kort, lyssnade på musik, pratade och hade det trevligt. Folk kom och gick lite omlott.

Åt nyss frukost, scrambled eggs & bacon, mums. Imorgon kommer Jannie hit och idag ska jag träffa baby :)

Puss & Kram,
Rebecka.


Statistik?

Alltså ursäkta men vad i helvete händer med statistiken? Den sjunker till noll varje dag efter halva dagen. Det här var inte kul :(

snyggast ever.

Hey bloggen.

Snyggaste kändisarna ever måste jag bara säga är,

 Dita von Teese


Johnny Depp


Snyggare än så går det inte att vara ,eller vad tycker ni?

Puss & Kram,
Rebecka.

Varmt!



Hey bloggen.

Kom nyss hem efter att ha följt med syster Alice hela vägen till märsta, en och en halv timme dit sen en och en halv timme tillbaka. Det har varmt sjukt varmt hela vägen och just nu känner jag bara att jag skulle vilja lägga mig i ett isbad ^^ Klockan är snart halv fem vilket betyder att jag har tre timmar på mig att fixa till här hemma och fixa till mig själv.

Hoppas att det inte är lika varmt hos er som det är hos mig!

Puss & Kram,
Rebecka.

Stressig dag.

Hej bloggen.

Jag gick nyss upp ur sängen, har blivit störd av alice hela morgonen, sen typ sju :P "När ska vi åka?" "sätt på TVn" "Jag vill inte se något annat än Nickelodeon" och andra irriterande och onödiga frågor :P Sen har hon typ leget och hostat och snarkat i mitt öra de timmar jag skulle sova menmen.

Nu är jag uppe i alla fall, ska ta nästa buss till tumba och sedan tåget till märsta för att lämna alice, sen tar jag tåget tillbaka till tumba och handlar lite till ikväll och sen ska jag ta bussen igen tillbaka hit för att plocka ihop det sista, duscha och fixa mig. En resa på 3 timmar bara för att lämna syster. Men aja, vad gör man inte för syrran.

Puss & Kram,
Rebecka.


godnatt.

Nu bloggen. Nu är jag trött. Efter ett tårfyllt samtal med bästisJannie och ett agrosamtal med Nicklas så känner jag mig ganska sluta. Nu ska jag kissa, borsta tänderna och sen hoppa i säng.

Puss & Kram,
Rebecka.


Tack.


Bild: Jannie & Jag, år och dar sen.

Jannie Haugland, dig kan jag ringa i ur och skur. Dig kan jag gråta ut hos, dig kan jag bara få krama och vara lycklig hos. Du är det finaste någon kan få och jag hoppas att jag kan få ha kvar dig i mitt liv livet ut, jag älskar dig mer än solen, månen, havet och luften. Du är det finaste på jorden och ingen kan någonsin ersätta dig.

Bästa vän, jag älskar dig <3

Lillebror.

Nattgråten kom nu.
Nu sprutar tårarna.
Jag saknar honom så mycket.

Min lillebror, min bara min lillebror. Ingen annans lille bror. Han har inga andra syskon han har bara mig och vi träffas inte. Jag vill bara få hålla honom i min famn... jag orkar snart inte utan honom. Varje gång jag påmins om det så känner jag det, jag skakar i hela kroppen och känner det. Sorgen, den bara väller över mig.


Gammelmormor. <3



Det gör ont att stå på egna ben utan dig, att behöva traska vidare längs vägen och se dig komma längre och längre ifrån mig. Jag vill stå dig när, ha dig hack i häl och känna din värme. Vill känna din trygghet och ditt lugn.
När jag går och lägger mig på kvällen finns du där som en skyddande ängel. Du sitter på min fönsterbräda och dinglar med benen. Ur din rygg växer vackra ståtliga vita vingar. De skimmrar i silver och jag har aldrig sett något så vackert. Du har en folkdräkt på dig, den som du alltid älskat. Du har ett leende på läpparna och du luktar våfflor. Gammelmormors våfflor.
Att sakna är inte ett ord för det här, det är att längta! För du sitter vid min säng varje kväll, du väntar på mig. Väntar tills det är min tur att stiga upp till himlen, du välkommnar mig då med öppna armar. Min längtan är stark men jag vet att du vill ha mig kvar på jorden för att uträtta goda ting.
Jag hoppas att du alltid kommer finnas vid min sida, för utan dig är det svårt att skaffa mod. Du ger mig så att jag klarar mig, inte allt jag behöver, men så att jag klarar av att leva, det tackar jag för.

Jag älskar dig Gammelmormor <3


Godnatt.

Om du var en blomma o jag var en ko, skulle jag äta upp dig för du e så go.


Bild: Lillasyster Alice.

Hej bloggen.
Nattbecka är i i farten, fast ska faktiskt gå och lägga mig nu. Klockan är runt ett och syster gick och lade dig för några timmar sedan, den är nog dags för mig att gå och lägga mig nu om jag ska orka upp med henne imorgon. Får sätta på lite barnprogram och göra frukost till henne sen sova lite i soffan kanske.

Ville bara hälsa godnatt till alla underbara läsare och säga att jag älskar min Martin väldigt mycket, fast det hoppas jag att han vet.

Imorgon står inflyttningsfest på schemat som jag sagt tidigare och på lördag ska jag träffa baby. Sen efter det vet jag inte, ska kanske åka till Melinda eller något. Ska i alla fall träffa Linn nästa vecka, kusinen alltså. Sen nästa söndag är det pose-dags. Då ska nämligen jag, Maja, Amilia  och två till åka till "The studio" och ta massa vackra bilder :) Jannie  och Klara skulle ju egentligen med också men vi får se lite hur det blir med det.

Ha en trevlig natt nu alla nattugglor, men tänk på att det är en dag imorgon också (vilket jag aldrig gör men ändå). Ni lär få höra mer av mig imorgon om jag hinner.

Puss & Kram,
Rebecka.

Syster på besök.

Hej bloggen.

Sitter hemma i tumba nu tillsammans med syster Alice som jag fick med mig. Mycket trevligt och mysigt. Syster sitter och tittar på Cartoon Network och jag och Mårten städar, eller ja, just nu är det bara han som städar eftersom att jag sitter och bloggar, hehe.

Tänkte bara titta in och säga hej och berätta att jag fick med mej lillsyrran hit idag, :) Imorgon är det inflyttningsfest också föresten, kulkul :)

Puss & Kram,
Rebecka.

Mormor.

Detta inlägg tillägnas min mormor.

Hej mormor, har hört av mamma att du läser mig blogg .Trevligt trevligt, men... Jag måste bara berätta att hur hemskt det än låter  att jag legat på en parkbänk så var det faktiskt inte så hemskt, och det har faktiskt bara hänt en gång. Jag väntade bara på bussen, och den kom ju, eller hur? :)

Ville bara säga att mamma har full koll på allt jag gör och du behöver inte oroa dig. Sen så är det faktiskt sommarlov, och jag är tonåring så hoppar runt lite utan sömn för det mesta, men när skolan börjar så ska du se att det är pli på mig. Jag vill ju faktiskt lyckas med skolan. Hoppas att du inte får någon mer chock över mina inlägg, för ibland låter det värre än vad det är. Tänk också på det positiva i mina inlägg, och var glad att du får veta vad jag gör så du har lite koll.

Jag kan lova dig att jag nog lever ett ganska normalt tonårsliv, om inte ännu säkrare eftersom att jag har en mormor och en mamma som alltid vet vad jag gör. Inte för att jag måste berätta utan för att jag vill.

Jag älskar dig mormor.

Puss & Kram,
Rebecka.


Modell.


Bild: Maja Sofia Lilja


Hej bloggen.

Som jag sa tidigare så ska jag iväg och vara modell för en dag tillsammans med fyra kompisar. Dessa fyra kompisar är inte helt bestämmda än. De som jag vet ska med är Maja och Jannie, sen har jag ju frågat fler personer men har inte ett direkt ja, utan det har vart lite velande hit och lite velande dit.

Men den 16 augsti åker vi i alla fall :)

Puss & Kram,
Rebecka.

Frukost och barnprogram, tummen upp :)

Hej bloggen.

Nu har jag vaknat, väldigt tidigit enligt min mening. Men nu är jag vaken i alla fall. Idag så ska jag hem till tumba för att fixa till lite inför imorgon då det är inflyttningsfest. :)

Som jag tror jag sagt förut så skulle ju Klara komma idag egentligen men hennes pappa ville inte betala, men då erbjöd sig Mårten att betala men då ville hon ändå inte komma. Aja, får väl träffa henne någon annan dag då. Synd!

Men nu är det dags för frukost och barnprogram, har längtat efter det här rejält i fjällen, så nu ska jag bara njuta. Ha det bäst allihoppa. Tack för att ni läser min blogg, ni är underbara.

Puss & Kram,
Rebecka.

I'm back!

HEY BLOGGEN!



Nu är jag tillbaka från fjällen igen. Har riktigt kliat i fingrarna varenda kväll efter att inte fått ha någon dator att knappra på. Men nu är jag tillbaka! Helt utan kontakt till något sorts civiliserat samhälle, helt utan internet, utan hemtelefon, utan grannar, utan bussar, utan tåg har jag left sen i lördags.

Jag kom nyss hem till Melinda från en bilfärd som hållt på sen idag klockan 14.00, har alltså åkt bil i ca. 10 timmar. När vi kom hem bokstavligen slängde jag mig på datan för att jag saknat det så mycket. Kände mig hopplös, men i bloggvärlden kanske jag är ett hopplöst fall, vem vet?

Igår kväll/natt låg jag och Melinda och pratade om vad man är beroende av här i världen. Utöver allt som luft, träd, mat och sånt som man måste ha för att överleva enligt regel, vad är det då man behöver. Min lista såg ut såhär;

Kärlek
Vänner
Familjen
Ciggaretter
Bloggen


Sen vill jag såklart ha många fler saker, men livet känns ganska meningslöst utan det jag satte på listan, med allt det så klarar jag mig faktiskt.

Men vad har hänt i fjällen då? Jo, vi har plockat hjortron, rensat hjortron, gjort sylt av hjortron. Ja, gjort i stort sätt allt man kan göra med hjortron. Detta har också lett till att jag drömt mardrömmar om hjortron. Hemskt! Thomas tyckte att jag kunde göra en film om min hjortron-mardröm. ^^

Men nu ska jag inte trötta ut er med ett sådär långt inlägg som det nog redan har blivit, men självklart gjorde vi mer i fjällen än att bara plocka hjortron. Men vill ni veta något om det får ni helt enkelt skicka iväg en kommentar och fråga :)

Ha det bäst bloggen, nu är jag tillbaka och jag vill inte släppa dig på ett bra tag.

P.s. Inflyttningsfest på fredag, woho!

Puss & Kram,
Rebecka.

Fjällen.

Hej bloggen.

Satte klockan på fem idag men jag och Melinda låg och drog oss till klockan sex. Då gick Melinda upp till sina föräldrar och kollade om de var vakna, men de sov! De hade tydligen råkat stänga av klockan, och de som trodde att vi inte skulle komma upp, men så var de de som inte kom upp! Jag och Melinda var duktiga, mihi :).

Men i alla fall, när vi väckt dem så skulle vi väcka Elina. Men hon var inte där, borta! Vi ringde henne cirka förtielva gånger men inget svar. Klockan kvart över sju ungefär så ringde hon och sa att hon var hos sin pojkvän, på Tyresö?! Hon skulle kommit hem inatt egentligen men nehe då, och packat inför fjällen hade hon inte heller gjort. Suck.

Aja, nu sitter vi här och väntar på att vi ska kunna åka och hämta Elina i märsta. Melindas mamma och pappa är sura för att de tycker att vi aldrig gör någonting, men det är ju inte vi som segar, eller hur?!

Aja, nu ska vi diska upp och plocka in i kylen så hennes föräldrar kan bli lite gladare. Ni får ha det bäst medans jag är i fjällen så hörs vi igen på onsdag när jag kommer hem. Kommer ha mobilen på mig hela tiden så om ni saknar mig är det ju bara att slå en pling.

Puss & Kram,
Rebecka.

RSS 2.0