Fan vad jag försvinner ibland.

Hej bloggen.

Nej jag har inte gått och dött i svininfluensan eller hamnat på sjukhus eller något. Jag är lika levande som alltid. Har bara vart jävligt mycket plugg och lite jobb i måndags och i tisdags. Pluggat matte som en dåre bl.a. Idag hade vi också SH-prov i skolan. Bara G-delen men ändå. Vg och mvg delen ska vi göra hemma på datorn, problemet är bara att min dator står ju hemma hos mamma så det är Mårtens dator jag använder här och ja, här finns det ju inte microsoft word eller något sånt. Wordpad it is! Så kommer antagligen skriva en text som är utan stycken eller någonting. Bara text, rad efter rad efter rad. Sen skickar jag det till min mail och fixar det på skolan, om det bara finns nån dator ledig eftersom att de alltid är upptagna med elever som sitter framför facebook eller spelar eller vad fan de nu gör i flera timmar!
Men nu ska jag inte ta mer av eran tid utan nu ska jag plugga lite matte, om jag orkar ^^ ni får ha det underbaraste bäst. Vi hörs snart.

Peace out,
R.

Klassåterträff.

Hej bloggen!

Igår var det som sagt klassåterträff. Kvällen började ganska segt eftersom att det typ inte ens var hälften av klassen som kom. Men då ringde jag dit lite kompisar och hoppla hoppla så var kvällen igång. Det var faktiskt en riktigt trevlig kväll förutom några missöden, men ingenting som inte gick att fixa till. Det var allt från popcorn-krig på balkongen till deep talk i köket. Tänkte i alla fall att ni skulle få se lite bilder från gårdagen :)


Mårten och jag spexar lite, mycket vackert. Eller vad säger ni? ^^


Jag och Crille, vet inte riktigt vad för pose jag gett mig in på här men aja, rolig bild iaf ^^


Frida och jag fotas, Frida är jätte söt och jag försvinner bakom allt hår ^^


Står folk på kö för att fotas med mig? ^^ Här blev Crille lite tjurig för att Martin var med på bilden, Crille ville ha en på bara oss, menmen. Tycker bilden vart lite smårolig ^^


Den dans som blev av stod jag och Sarah för, mitt lilla gullehjärta!


Niklas hittade nachochips i skafferiet, nu är det bara smulor kvar ^^


Lagom sliten när man vaknar dagen efter vid typ fem, tummen upp! Underbar kväll iaf.

Peace out,
R.

Lördag kväll.

Hej bloggen.

Folket har stigit på och ja, det är inte särskillt pepp än. Menmen, förhoppningsvis blir kvällen lite mer livad än vad den är just nu, jag har ju i alla fall min Sarah här!

Peace out,
R.

Saknar massa människor.


Bild: Rille <3

Hej bloggen.

Just nu är jag lite små irriterad på hur kommunen, sjukhusen och ja, hur fan de tänker här i Sverige helt enkelt. Just nu saknar jag alldeles för många människor. Typ... Rille, Jennifer, Lillasyster, Lillebror, Maja, Jannie, Hanna, Sarah, ja jätte många. Menmen, aint life a bitch.

Ha en jätte trevlig lördag!

Peace out,
R.

Skola.

Hej bloggen.

Står just nu i biblioteket tillsammans med Evelina och Melinda. Mille är och tittar på skolan, tjihu. Eftersom att vi var och shoppade lite vardagsgodis igår så ville vi inte att hon skulle åka hem... så hon sov över hos mig istället, myspys :) Nu ska jag springa iväg och ha klassråd för att sen ha matte. Efter det så slutar jag och då ska vi hem till mig och jag ska duscha. Ikväll bär det antagligen av till Passione. Men nu måste jag logga ut och springa till nästa lektion.

Peace out,
R.

Vardagsgodis.

Hej igen bloggen.

Som jag sa här om dagen så har jag vart och shoppat lite idag. Kollade mest på massa kläder åt Mille för jag bara älskar att hjälpa andra när de ska köpa saker och ja, hon tycker om att höra mina råd. Men något litet fick jag ihop i alla fall. Det här blev det som inhandlades:



Örhängen i zebra, ÄLSKA!


Vanligt svart nagellack, LOVE.




Puder och smink puffahufflar som jag kallar dem ^^


Fixade HM-kort idag, det var så dags nu ^^ I <3 H&M


Köpte en lite försenad födelsedagspresent till lillebror eftersom att jag ska träffa Pappa, Najet och lillebror nästa fredag..


Köpte ny mascara också, fick den 30 kr billigare för det var något sorts extra pris just nu, oh yeah! :)

Det var de småplotter som jag lyckades köpa idag medans vi hittade assnygga byxor och strumpbyxor och mys till Melinda. Men nu ska jag och Millepill ta något o käka, sen krypa ner i soffan.

Peace out,
R.


Bilduppdatering.

Hej bloggen.

Har inte lagt in bilder nu på jätte länge så här får ni lite bilduppdatering sen sist. ENJOY!


Torsdag
Detta är en mycket ovacker bild på mig och Evelina, när vi satt på bussen påväg från skolan till Söderälje station. Lite lagom uttråkade sådär :)


Torsdag
Den här bilden är också tagen i torsdags fast det var torsdag kväll på Passione i Salem. På bilden ser ni Martin N i svart tröja och killen i rött som är otroligt kamerablyg är Pirre, har jätte fina bilder på honom ensam också men dem har jag lovat att inte lägga ut. :)


Fredag
Fredag kväll spenderades i den läskiga skogen tillsammans med Martin, Pirre & Patrik. Lite senare på kvällen kom också Marcus och Dennis. Lite små trevligt sådär.


Fredag
Här är Marcus som kom till skogen och hälsade på och åt korv :)


Måndag
I måndags så jobbade jag som sagt till sju och sen fick jag skjuts av Melissa till Bergudden, har för mig att stationen heter Bergudden iallafall. I väntan på bussen tog jag en helt okej bild på... ja ni ser antagligen vad det är. Men tycker bilden i sig blev rätt fin :)


Onsdag
Ja och idag då, en mycket söt Gabriella ville att vi skulle ta kort tillsammans istället för att jag skulle smygfota henne hela tiden haha. Så det blev en del roliga bilder och här är en av dem. :)

Schlutt.

Shopping + fika.

Hej bloggen.

Jag har inte shoppat på år och dar känns det som men imorgon ska jag ut med Melinda och röja runt i Stockholm. Jag brukar inte köpa så mycket saker för jag är så jävla kräsen med vad jag ska lägga mina pengar på, sen om det är positivt eller negativt kan ju diskuteras. Men om jag köper något så lovar jag att ta kort på det och lägga upp så att ni får se :) Efter att alla affärer stängt så kommer Millepill åka hem och då är det dags för mig att möta upp Joy. Vi ska bege oss till Café 60 och bara prata och fika och ha det gött. Så imorgon blir en toppendag förhoppningsvis. Men nu ska jag kolla klart på filmen och sen är det hopp i säng.

Peace out,
R.

Systrar i jeans.

Hej bloggen.

Sitter hemma och tittar på "Systrar i jeans" som går på femman, har läst böckerna men inte sett filmen förns nu. Trevligt trevligt, den verkar helt okej. Idag har jag gått i skolan till tio över fyra och sen åkte jag direkt till Willys där jag mötte Mårten. Handlade en del och sen var det dags att ta sig hem. Det blev hamburgare med pommes till middag och det var jätte gott, :)

Sen började som sagt filmen och ja nu sitter jag här. Men fryser som en apa så nu tänker jag sluta skriva och linda in mig i en filt och sätta på mig tofflor.

Peace out,
R.

Tisdagsmorgon.

Godmorgon bloggen.

Usch och fy för tisdagsmornan, att behöva åka hemifrån innan klockan ens blivit sju. Att behöva gå upp innan klockan ens hunnit bli sex. JAg hatar det. Att man aldrig kan få lite sömn, alltid tvingas upp till skolan. Jag kan inte gå upp så tidigt, det går inte. Så jag försov mig och missade nyss andra bussen med två minuter typ. Nu sitter jag och väntar på nästa buss och fyfan att jag kommer komma en timme för sent. Snälla kan någon få mig att förstå varför skolan måste börja så sjuihelvetes tidigt? Jag hade seriöst heldre gått i skolan med bara tio minuters raster + lunch rätt långa dagar varje dag istället för att börja så tidigt och sen sluta typ klockan ett? slutar iof tio i fyra och halv fem på måndagar och tisdagar men resten av dagarna slutar jag typ två, tre och tolv. -.-

Menmen, nu ska jag inte klaga mer men usch för tidiga mornan, nu ska jag gå och borsta tänderna. Ha det gött.

Peace out,
R.

Måndagar är pain in the ass.

Hej bloggen.

Ville bara säga att ja... Måndagar är pain in the ass haha. Fast det är ganska skönt att ha något att göra en hel dag men det blir också lite stressigt när man vet att man måste gå och lägga sig i tid också eftersom att jag börjar 08.20 på tisdagar. Men i alla fall. Efter jobbet idag, kom hem vid åtta. Då käkade jag och sen har jag pluggat matte sedan dess. Skulle egentligen vilja hinna tvätta håret men tiden är knapp, det får göras imorgon istället. Hann i alla fall slänga in ett litet inlägg och säga vad som händer. Nu måste jag springa tillbaka till matteboken.

Grymt tacksam, måste jag säga att jag är att ni följde min blogg de dagarna som jag inte skrev någonting och jag är ledsen om ni blev besvikna av att titta in på bloggen och inte hitta något nytt.

Peace out,
R.

Män som hatar kvinnor.



Hej bloggen!

I lördags kväll träffade jag Jessie. Mötte upp henne vid tvärvägen eftersom att hon vart hos sina föräldrar och sedan åkte vi tillsammans till Lövholmenvägen, en busstation som jag inte direkt älskar ^^ I alla fall, vi gick av där och letade oss sedan fram till dit vi skulle, en promenad som egentligen tar 8 minuter tog oss ungefär en kvart men tycker ändå att vi var duktiga på att hitta. Tittade på stället där jag kanske skulle bo och ja, det var underbart. Men vi får se hur det blir...

Sen gick vi till Tumba C från Mats och där handlade vi lite gott. Vi köpte chips, dip och fanta. Sen gick vi hem  till Jessie och vid det laget hade mina fötter så ont att jag kunde slagit ihjäl någon. Hemma hos Jessie startade vi filmen; Män som hatar kvinnor. Har inte haft tillfälle att se den förns i lördags. Men ojojoj vad den var bra! Precis i min smak. När Lisbeth satte svinet i filmen som var hennes förmyndare på plats njöt jag i fulla drag :) Hon som spelar Lisbeth, Noomi Rapace, är sjukt snygg!

Men nu är det dags för mig att gå till bussen så att jag hinner iväg till jobbet.

Peace out,
R.

Borta bra, men hemma..?


Bild: Om man har tråkigt när man är sjuk kan man ta kort på sig själv :)


Hej bloggen.

Oh my. Har inte skrivit på tre hela dagar och jag känner mig helt. Ja, konstig, chockad... jag vet inte vad jag ska välja för ord till det fakiskt men det känns jätte knas att inte skrivit på så länge men jag har mina anledningar. Som några av er kanske vet så har jag det inte så lätt hemma just nu efterom att killen jag bor med har lite andra... ja vad ska man kalla det... Vi tänker väldigt olika helt enkelt och ingen av oss mår väl nå vidare just nu och skulle egentligen behöva varsitt utrymme där vi kan vara för oss själva. 
  
Men i alla fall. Efter ett gräl vi hade i torsdags så har jag inte sovit hemma utan har istället hoppat runt hos lite olika kompisar och sovit där. Men ikväll kom mamma och syster över och vi lagade god mat och pratade mycket samtidigt som jag spran fram och tillbaka till tvättstugan. Så ikväll sover jag hemma, Melinda sover iof också här eftersom att hon ska med mig till skolan imorgon men ja. Ikväll är jag hemma igen och i veckan sover jag förhoppingsvis hemma en del också.

Om ni underbara människor vet någon som hyr ut ett rum med tillgång till kök och badrum (billigt) så vore det underbart om ni skrev till mig.

Men nu ska vi bädda i soffan och starta TV:n och kolla på något mysigt program innan vi somnar. Förlåt om ni trodde att jag dött eller något men så lätt blir ni inte av med mig. Ni får nog dras med mig lite till! :)

Peace out,
R.

Pluggdag + Passione.

Hej bloggen.

Kom nyss hem från en otroligt tråkig skoldag. Har typ bara tagit tio bilder eller något men jag orkar inte hämta kameran. Började nämligen ett idag eftersom att idrotten vart inställd, men det visste ingen så då satt vi där och hade håltimme i typ tre timmar haha, tråkigt? YES!

Aja, idag kommer Melinda hit och vi ska till passione och nörda oss tillsammans med lite roligt folk. Men nu måste jag fortsätta plugga.

Pyss å kraam,
R.

Pelle.


Bild: Kemi-läraren Pelle.

Hej bloggen.

Tänkte bara att jag skulle visa hur min kemi-lärare ser ut. Bilder speglar hans personlighet rätt bra. Han skriker hela tiden, pratar om saker som ingen förstår och frågar man så blir han arg och då är man dum i huvet. Så ja, på lektionerna sitter man och tittar på tavlan och förstår inte ett skit. Här på bilden är han arg på en kille från klassen för att han knycklade ihop ett papper för då tar det för mycket plats i papperskorgen tycker han :) Bra lärare där!

Peace out,
R.

skuuulan.


Bid: Evelina & Stephanie.

Hej bloggelibloggen igen.

Evelina var tllbaka i skolan idag igen och då fick man se hennes nya fina hår som hon passar väldigt bra i tycker jag. Agnes ville inte vara ensam på kortet så hon ställde sig med övernaturligt långa Evelina och så knäppte jag kort :) Tänkte bara att ni skulle få se den fina bilden, en bild om kanske inte blev lika vacker var en bild jag tog på Alexander i klassrummet, hihi.


Bild: Alexander älskar kemi?

Det var väl vad jag hade att bjuda på för stunden :)

Peace out,
R.

Tisdag.


Bild: Vems nyckel?

Hej bloggen.

Imorse råkade jag som sagt sätta alarmet en timme för sent och ja då missade jag ju bussen men blev klar riktigt snabbt så tog bussen som gick efter den jag egentligen skulle tagit. När jag satte mig på tåget så såg jag helt plötsligt en nyckel som hängde på en tåghandtag bredvid mig. Någon hade antagligen satt det där för att... ja... idiotiskt var det i alla fall. Som tur var ser det ut att vara en skåpnyckel bara, och de kostar ju typ 50 kr bara. Men nyckeln lämnade jag i alla fall in till tågkonduktören så att han kunde lämna den till SL:s hittegods, eller vad han nu gör med den.

Peace out,
R.

Skoola.


Bild: Skorna jag har på mig kanske inte är de snyggaste men blev rätt nöjd med bilden ^^

Hej bloggen.

Well, idag har jag ställt klockan en timme försent, *klapp på huvudet* duktig! Nej fyfan, jag var ju för första gången på länge pigg när jag vaknade och så missar man bussen liksom. Kul! Huvudvärken är sprängande men jag överlever, förhoppningsvis ^^ Men nu ska jag gå och klä på mig.

Tjingeling,
R.

Videoinlägg :)



En liten beskrivning på varför jag bloggar. Det ser ut som att det är kolsvart men egentligen är det ju faktiskt bara det jag säger som är viktigt. I hope you like it.

Peace out,
R.

NV1c.


Bild: Alex.

Hallå bloggen.

Tänkte berätta lite om klassen, har ju nästan inte skrivit någonting om den mer än jag tyckt att det varit lite pratigt och jobbigt. Men nu har det faktiskt blivit mycket bättre. Dem jag umgås mest från klassen är väl Alex, killen på bilden. Sen är det Jessica, Evelina, Shahad och ja, de flesta i klassen är ju faktiskt riktigt trevliga. Gabriella är myspys men kamerablyg precis som Alex dock. Fick ta en myspys bild på hennes öga idag iaf, hon har så sjukt fina ögon. Ska lägga upp den nu också.



Så ja, nu kommer förhoppningsvis lika nya fräscha bilder som idag komma upp, varje dag! Roligt va? :)

Pyss o kram,
R.

Sjukling.



Ja varsegoodis, här får ni en lite halvdålig bild på mig från imorse. Är sjukling så antagligen därför jag ser lite halvt seg ut :) Den blev svartvit av misstag eftersom att jag bara tog den lite snabbt sådär vid kvart i nio. Hade precis missat bussjäveln så jag knäppte en kort lite snabbt innan jag sminkade mig. Senare på dagen hade jag också en svart "filt"-tröja som värmde, tacka gud för det ^^ Så kladdades som sagt lite smink på också. Skulle bara säga det :)

Peace out,
R.

Måndag.



Bloggfria måndagen är och hälsar på igen. Skola till halv fyra igen sen rusa till jobbet som vanligt. Kom hem för ungefär en timme sedan och har pratat i telefon med Mian och Joy efter det. Nu sitter jag här och är sjukt uttråkad, vill iväg och träffa någon men ja, finns inte så många att välja på här borta i Tumba som är lika uttråkade som mig. Sen är jag ju förkyld också vilket suger åsneballe. Börjar tidigt imorgon, något jag INTE ser fram emot.

Hoppas ni njöt massor av förra inläggets bilder. Idag blev bilden bara ett enkelt foto jag tog någon morgon för inte så länge sedan. Mitten av resan till skolan typ, en och en halvtimmes resa är ju tummen upp, NOT! Menmen, vi hörs senare förhoppningsvis om jag hittar något roligt att skriva om.

Peace out,
R.

Kamera på G!

Hej bloggen.

Nu har jag fått in bilderna från kameran till datan, yaay. Har vart otroligt torrt på bildfronten här på bloggen på sista tiden pga att jag tappat bort sladden till kameran men nu så! Där i fanns bilder på lillasyster när jag vi hade "minimodell-dag" då jag fixade henne lite och tog lite kort. Som några av er kanske vet så tycker jag jätte mycket om att styla andra människor men ja, lillasysters fotografering den här gången var inte jätte seriös ^^ Ska dock göra en liten make over på Crille snart så att han ser ut som Johnny Cash för en dag, det ska bli roligt. Foton kommer upp då också om det nu blir så.

Sen fanns det också lite foton från Linus födelsedagsfest, en speciell bild blev ju helt underbar haha. Linus och Jimmy som motiv. Det fanns också bilder från klasskamrater och nya skolan. Plus lite annat smått och gott. Men nogpratat om bilderna, nu ska ni få se lite.



Bild: Här är lillasyster Alice 9 år. <3



Bild: Lillasyster igen. <3



Bild: Lillasyster testar mina slingor. :)



Bild: Lite av folket som var hemma hos Linus :)



Bild: Linus och broder Jimmy, tror inte att någon annan skulle kunna fånga den här bilden ^^



Bild: Tvillingar, Tvillingar & och Sofia! :) (Känner mig urdålig på namn just nu) De två blondinerna är i alla fall Sabrina och Helena som jag skrivit en del om :)



Bild: Mårten, tåget påväg hem från Linus.



Bild: Vi mötte upp Melinda och hon sov över hos oss :)



Bild: Shoes! Röda - Milles, Grå - Mina, Vita - Mårtens.



Bild: Typ hej jag fick jätte söta ögon på den här bilden?!



Bild: Såhär kan man se ut i skolan, jappjapp.



Bild: Nora, Evelina, Jessica och Shahad. (Förlåt om jag inte kan stava)



Bild: Psykologilektion med Sandra & Gabriella.



Bild: Alex och hans kompis, enda bra bilden jag lyckades fånga ^^



Bild: Gabriella och förlåt men jag kan inte stava ditt namn (A)


Det var ju en del bilder och i fortsättningen kommer det antagligen komma bilder oftare.

Peace out,
R.


Godmorgon?


Bild: Finaste Jannie.

God, nej dålig morgon!

Vaknade "imorse" vid ett. Trött och sliten, uscha. Sen har jag typ vart seg och bläkh hela dagen. Föjde med Janniehunny till tumba vilket tog en timme fram och tillbaka och nu sitter jag har bredvid Mårten och Marcus. Datan är überseg och det tog typ fem minuter att öppna en ny flik -.- Snart kommer Mille hit och då ska vi ha roligt men nu vill jag bara duscha och göra mig lite fräschare... när jag orkar ^^

Peace out,
R.


Idol!

Bu bloggen.

Kom nyss hem från "Lilla Vårsta" med Janniehunny, Marcus, Mårten och Niklas. Åt en apgod kyckligsallad, mumsa! Nu ska vi snart kolla på idol som börjar klockan åtta och fyfan, audition är ju det roligaste på hela idol - "året". Askul att Hunnybunny är här och hälsar på eftersom att man inte träffar henne så ofta now a days.

Ha en underbar fredagkväll, för det ska jag ha. Så det så!

Peace out,
R.

Janniebunny.

Hej hopp.

Nu är hunnybunny här, trevligt trevligt! Ikväll ska vi bara ta det lugnt, äta och dricka gott och ja. Nu ska Jannie skriva lite för jag har slut på ideér for now:

Guten tag liebe alles , eller god dag allihopa!
Nu sitter jag här i Tumba ... känns lite lökigt , men med rebeckis här så är det OK.
Hoppas på llte oxfile och den dyraste potatsen ikväll!!!
Synd att hon har flyttat till andra sidan sweden men men.
Känns lite som att vi kommer träffas mer nu än förut .
Man blir ju duktigt sugen på att skaffa sig en egen lägenhet!

Har lite svårt att dela rum med hennes rumskompis så nu har jag raggat in mig så att vi sover i soffan istället.
Nu ska jag ut och röka på deras BALKONG , förövrigt hr jag blivit kär i balkonger.

SNOPP / J

Jaa du det var då vad Jannie hade att säga, och jag har inte fått läsa det än och jag är duktig och inte läser så om det står något lustigt så skratta på :)

Peace out,
R.

JETIX!

Oh fucking no!

Vaknade för ungefär tio minuter sedan och tänkte sätta på TV:n och lägga mig o soffan och titta på Jetix. Men dom har stängt ner kanalen?! Åh jag hatar sånt här :( Så här står det:

       Jetix har beslutat att upphöra med sina sändningar. Kanalen sände sin sista dag den 10 september 2009.
       Vi beklagar detta men det är utanför Com Hems kontroll. Kanalutbudet förändras kontinuerligt - håll dig
       uppdaterad på comhem.se.

Sooorg! Men ett liten glädje har jag iaf, Jannie kommer nämligen hit snart! :) Hon skulle bara fixa sig lite sen åker hon, tjoho :) Vi ska typ bara vara hemma och ha det mys eftersom att båda känner sig lite små sega.

Peace out,
R.


Rickard.



Ett litet svar på mitt förra inlägg kan faktiskt vara Rille, eller ja Rickard som han egentligen heter. Har pratat med honom ända sen både han och jag var små pluttar men fick inte chansen att träffa honom förns för några månader sedan då vi av en slump träffades på en fest. Vilken underbar människa. En bättre vän får man leta efter och jag är så sjukt glad att han finns.

Tack för att du finns i mitt liv och hjälper mig när jag behöver dig.
<3

Peace out,
R.

Hopplöst.

Allt känns bara hopplöst. Ärligt tarlat så känner jag inte riktigt vad man ska leva för. Kan inte någon bara säga, vad är det man lever för egentligen? Vad är det vi ska uppnå, vad är det vi ska få fram? Alla borde väl ha en uppgift i livet, men vad är min? Måste allting vara så svårt? Livet skulle bli enklare om äckelfian kunde spotta ut pengarna och sluta tjabbla, om lögnarna skulle sluta ljuga, om människor man litar på skulle sluta läcka ut det dom vet, om alla skulle kunna vara schyssta mot varandra. Varför är det såhär?

Irriterad.

Idioti!
Seriöst jag blir så sjukt irriterad på folk som inte lämnar tillbaka pengar.


Bloggfria måndagar.

Hej bloggen.

Usch vad jag känner ett behov av att prata av mig. Undrar om det är pga den bloggfria dagen igår eller om... ja om det är bara är så. Jag vet att det är väldigt mycket för mig att tänka och hålla reda på men i vanliga fall brukar det  vara skönt att prata av sig men jag brukar inte ha ett behov till det. Nu vet jag att ni säkert tänker skriva att "jag finns här om du vill prata", men ja, den har man hört förr. Jag har många vänner som jag älskar mer än allt annat men just nu kan jag faktiskt inte prata med någon. Dels för att jag inte får prata om allt jag vet och tänker på och dels för att jag inte vet var jag har alla just nu. Så tystnaden kvarstår, så länge jag orkar i alla fall.

Ni behöver inte känna er anklagade eller något jag har bara fått veta saker som gör att jag inte riktigt vet vem jag kan lita på och inte lita på. Så ja, i fortsättningen kommer jag väl förhoppningsvis inte lita på allt och alla så vilkorslöst som jag gjort. För det finns så mycket idioter på denna jord så jag vet inte var jag ska ta vägen. Sen finns det ju dem som försäger sig och blaha blaha, men lögner är verkligen det värsta jag vet.

Igår sov jag i alla fall hemma hos Martin och innan dess så gick jag i skolan till halv fyra för att sedan rusa iväg till jobbet som jag kom ifrån vid halv åtta. Så det blev inte så mycket sitta vid datan... fick prova på Martins brors nya "The Sims 3" men mer än så blev det inte.

Kom nyss hem från skolan och borde väl egentligen sätta mig o plugga matte på en gång, kemin och engelskan får jag ta imorgon. Ikväll får jag slappna av lite och se på idol men sen blir det sova, skola, plugga igen. Fick föresten MVG på uppsatsen i svenska som vi skrev här om dagen, inte för oväntat.

På kemin idag så pratade vi om + och - och nu kände jag att jag skrivit lite väl mycket negativt så nu kommer lite posetiva pussar! :)

Puss på Mamma som jag saknar.
Puss på Mormor som jag saknar.
Puss på Morfar som jag saknar.
Puss på Lillebror som jag saknar.
Puss på Lillasyster som jag saknar.
Puss på Jan som jag saknar.
Puss på ALLA som jag saknar.

Peace out,
R.


Meningen med livet.

Hej bloggen.

Idag är verkligen inte min dag. Allt känns hopplöst och ja... meningslöst. Jag vet inte varför jag känner såhär men det är jobbigt. Brukar få små stunder av dessa tankar men nu har jag haft det på hjärnan ända sen igår kväll. Jag vet inte om jag är besviken på en viss sak som jag inte kan prata om eller om jag kanske faktiskt börjar undra varför man lever egentligen. Vad är meningen med livet? Vem kan svara på det? Skulle behöva lite lycka i en ask idag. Kan du ge mig det? Cause I really need it. Finns det ingen som bara kan komma till mig, nära. Någon som kan vara ärlig rakt igenom och ja. En bästa vän som finns i alla väder och som alltid gör mig lycklig? För just nu känner jag mig på botten av allting.

Boys, boys, boys.

Ibland hatar jag killar så sjukt jävla mycket. Hur de alltid ska imponera på folk, skryta om vilka de haft sex med och ja, totallt bara krossa alla tjejer som kommer i dess väg. Varför kan ni inte bara sluta ljuga och kanske tänka lite innan ni gör allt ni gör. Fyfan, respekterar inte er för fem öre! Blir så jävla arg.

Hos Linus.

Hallu!

Jag är duktig och har vaknat tidigt, antagligen för att Linus och Sabrina vaknade ännu tidigare men ändå :) Igår var det lite fest för Linus har ju fyllt år. Kommer inte ihåg namnen på alla men ja vi va väl en 10-20 pers som sjöng och hade oss :) Träffade Sabrina och Helena igen, det var kul. Borde umgås med dem oftare dock! Fika snart flickor!

Peace out,
R.


Lördag.

Hej bloggen!

Tänkte bara flika in ett lite kort inlägg och säga att jag nu tittat på hela mysteriet på Greveholm och ja... :) Om ungefär en timme tänkte jag ta bussen mot Ribby för att fira Linus. Önskar att älskling kunde följa med för jag saknar honom jätte mycket. Igår hade jag i alla fall jätte mysigt med Mian och Jessie och jag hoppas på att få ha det så mysigt snart igen med dem!

Så det var väl ett kort men innehållsrikt inlägg? ^^ Ha en underbar lördagskväll allihoppa!

Peace out,
R.


Fredagsmys till 100%

Hej bloggen.

Nu har jag inte bråttom iväg till matbordet så nu kan jag skriva lite mer. :) Har precis tittat på en go film tillsammans med Mian och Jessie. En gammal goding kan man väl kanske kalla det, "Trolltyg i tomteskogen" om ni kanske vet vad det är. Den var helt okej. Innan det åt vi jordens godaste middag; pasta med skinksås a´la Mian. Att äta en god middag, tillsammans med god dricka, underbart sällskap och mycket att prata om det är faktiskt, ursäkta språket, men förjävligt trevligt! Och Mårten, om du läser det här så kan jag säga att det här är inte sista gången vi flickor kommer göra det här! *smilar*

Just nu så sitter Mian och Jessie och tittar på vad jag skriver, intressant. Sen är det också ett under att Mårten inte äger en elvisp enligt Jessie som just nu sitter bredvid mig och vispar grädde för hand, då får man kramp i armen tycker hon, jappjapp. Priiima skinka!

Nu ska jag resa på arlset och gå ut o göra något som Mormor och Mamma inte tycker om, JAG SAKNAR MIN MAMMA :(

JAAAAAAA! Haha påtal om mamma fick jag ett sms av henne precis just nu i denna sekund. JAG FÅR INACKORDERINGSTILLÄGG!! TJOHO!!! BÄSTA FREDAGEN PÅ LÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄNGE! *lyckliglyckliglycklig*

Peace out,
R.

Girls night = underbart!

Hej bloggen.

Okej, det här är så otroligt mysigt så jag nästan blir kär i mina vänner på ett vännskapligt sätt men alltså, seriöst. Att bli många tjejer, blev lite misslyckat... istället kom Mian och Jessie hit. Nu ska vi äta underbar middag och prata om ALLT!

Peace out,
R.

Girls night.

Okay, this sucks. Känner mig totallt jätte misslyckad. Tänkte ha en tjej kväll ikväll och bjöd in 22 tjejer. Men då är såklart Jennifer, Maja, Frida, Alexandra och Melinda sjuka. Resten har annat uppbokat fast jag meddelande detta redan i måndags. Jävla Håkan som spelar på grönan dessutom! Inte en jävel från Sigtuna tänkte komma hit. Känner mig otroligt ledsen och besviken, vet inte riktigt vad jag ska säga mer. Kan inte skylla på någon men den här kvällen känns bara extremt misslyckad och dålig. vi får la se om det blir bättre sen men just nu vill jag bara slå in skallen på mig själv för att jag en försöker.

Peace out,
R.

Help me?

Hej alla läsare där ute.

Jag behöver hjälp att hitta en nytt boende nära Södertälje, om ni vet någonting... hör av er?

Peace out,
R.

Prat med rektorn.

Hej bloggen.

Idag har varit en rätt jobbig dag. Sov hemma hos älskling igår, vi tittade på twilight men han somnade bredvid mig den lilla sötnosen så han såg bara halva filmen. Imorse så vaknade jag med den där huvudvärken värre än någonsin, det sög. Hade noll ork att gå till skolan men älskling fick upp mig tillslut. Åkte till skolan och bestämmde mig för att prata med någon om hur jag känner. Men bit. rektor för NV, syo:n och sjuksköterskan var på kurs så fick prata med högsta hönset istället, rektorn. Vi pratade i nästan en timme och sen sa han att han tyckte jag skulle prata med de jag nämnde var på kurs imorgon och berätta det som jag berättat för honom. Förhoppningsvis blir det förbättring. Pratade också med Arne och Bengt, de bästa lärarna eller ja, de ända som har ply på eleverna.

Men nu måste jag sätta mig och plugga lite matte.

Peace out,
R.

Mat.

Hej bloggen.

Har precis vart duktig och lagat mat :) Eller ja, pyttianna men i alla fall :) Det gick inte så bra först, råkade sätta på fel platta -.- men tillslut så gick det eftersom att jag märkte vad jag gjort fel. Nu tänkte jag låta maten glida ner i magen och sen är det dags att plugga matte :)

Peace out,
R.

Sjukling.

Hej bloggen.

Hur kommer det sig att jag måste bli sjuk när skolan är igång igen. Hela kroppen känns som en degklump utan varken muskler eller skelett. Huvudet känns som att det ska sprängas, nacken värker och ögonen är trötta. Jag fryser och svettas i omgångar oberoende av temperaturen. Känner mig helt slut men måste ändå ta bussen till skolan om en kvar för att jag inte ska missa allt vi har idag eftersom att idag är den längsta dagen. Uscha.

Peace out,
R.

RSS 2.0