Happy new year!



Hejhej!

Klockan är strax efter sju och folket börjar snart rulla in. Nu är det bara jag Melinda, Denise och Maja här. Det är fest hemma hos Melinda ikväll och jag och Mille har städat och handlat och fixat hela dagen. Partypeople som kommer idag är förutom vi som är här; Ingrid, Amilia, Agnes, Lollo Isabell, Mårten, Marcus, Linus och kanske Jocke :) Så ikväll blire röj och roligheter. Bilder från spektaklet kommer upp såfort som jag fått in bilderna i datorn sen, fast jag måste såklart ta dem först :)

Ni som läser det här får ha en sjukt bra kväll, för det ska jag ha! När ni läser det här ligger ni antagligen hemma och är bakis och nyårsafton är redan över, men i alla fall. Ni får tänka tillbaka på kvällen som var och tänka att det kanske var värt det. I alla fall...

GOTT NYTT ÅR!!!

Nyduschad och pigg.



Hejhej!

Nu är jag nyduschad och pigg. Väntar på att kläderna ska bli torra så jag kan klä på mig och åka till Melinda, för imorgon blir det nyårsfirande! Tänkte köpa in det som behövs till imorgon redan ikväll så man har det klart :) Men nu måste jag fixa lite innan jag åker till Millerpiller.

Byebye! <3

I'll be fine!



Hejhej.

Förlåt att jag inte kommit in och skrivit vad som hänt tidigare idag men har haft fullt upp. Åkte i alla fall till läkaren imorse klockan tio som jag skulle och de kollade upp vad som var felet och ja, nu vet jag. Som jag sa tidigare så vill jag inte avslöja allt för mycket om mig själv offentligt, vissa saker håller man faktiskt för sig själv.

Men ni behöver inte oroa er i alla fall, det är inget farligt. Är bara lite trött och blek av medicinen men annars så överlever jag än så länge :) Än blir ni inte av med mig haha.

Puss och tack för att ni bryr er :)
Tack Sabrina och Helena för att ni visade ert stöd här på bloggen också.

<3

Dusch + sova!

Hejhej.

Tänkte leka smart och gå och lägga mig nu så jag kommer upp imorgon. Har satt i mig ett av pillren som jag fick från läkaren på akuten och tänkte nu gå och ta en dusch. Sen hoppar jag ner i sängen, eller ja, på madrassen som ligger på golvet och sover.

Tänkte egentligen logga in på min dator och ta ett kort på pillret med camen men jag har faktiskt ingen ork till det. Om jag inte proppar i mig det imorgon innan jag åker så kanske jag kan ta kort på det och lägga in det till nästa inlägg, om jag inte har något annat jätte intressant att ta kort på, jag menar, ett piller kanske inte är det roligaste men nu blev ju det här inlägget bildlöst, det gillar vi inte.

Godnatt gott folk!

För er som undrar...



Hej!

Bloggen har nu rekordmånga läsare och överallt, via msn, facebook, telefonen är det folk som frågar vad som hänt och hur jag mår. Eftersom att de flesta som vet och bryr sig antagligen följer min blogg nu när ni vet att jag skriver om vad som hänt här så skriver jag det här som ett meddelande till alla som vill veta vad som hänt.

Har under en längre tid varit stressad och många nya förändringar i mitt liv har skett, t.ex. byte av bostad, skola, vänner och massa annat. Detta kan ha framkallat en irritation i min kropp som nu börjar visa sig allt mer vilket gjorde att jag var tvungen att skjutsas in till Karolinska barnsjukhuset igår natt. Blodprover togs men visade ingenting och en läkare (som sög) kollade hjärta, lungor, hud, halsmandlar, mun och ja, hur min kropp ser ut och mår helt enkelt men hon visste ingenting säkert. Fick faktiskt inte ut något mer av läkarbesöket än ett minus på 140 kr i plånboken, en remiss och ett recept på en medicin som finns att hämta ut på apoteket. Fick inga svar på vad som var fel och hon trodde att remissen till specialisten skulle tas emot tidigast i januari trots att stämpeln "akut" var på pappret.

Men tacka gudarna för i morse ringde specialistmottagningen och berättade att imorgon den 29/12 kl. 10.00 har jag fått en tid hos speciallisten på Karolinska sjukhuset. Tack, tack, tack.

Mer information om hur jag mår kommer när jag vet mer, men just nu kan jag inte säga mer än såhär eftersom att jag inte vet mer. Men slösa ingen oro på det här så länge, för det kan lika gärna bara vara en väldigt konstig allergisk chock eller något, och som jag sa, jag skriver mer här när jag vet!

Kram på er alla som visar att ni faktiskt bryr er!

Sen vill jag också ge ett stort tack till Melinda, Maja, Denise och Lottis som följde med mig till akuten och visade sitt stöd igår natt i ett flertal timmar. Men ni blev ju faktiskt bjudna på McDonalds sen av underbara Olle som kom till akuten och lekte chaufför till oss när vi var klara där. Stort tack till Melindas pappa Thomas som skjutsade oss till akuten klockan elva på kvällen också. TACK!

<3

@ akuten


Bild: blodprovs-becka

hejhej.

Sitter inne i behandlingsrum nr. 12 på Astrid Lindgrens sjukhus, Karolinska. Anledningen behöver väl inte pupliceras här tycker jag, eftersom att jag inte riktigt vet vad det är. Men har fått ett lugnande piller och tagit blodprov, har en liten slang i armen nu också för det kan hända att de behöver fler prover. Känner mig lagom vacker o go o gla just nu när pillret jag fick dessutom har en sövande effekt.

Men jag kommer väl in senare och berättar att jag är döende eller något haha, vilket jag förhoppningsvis inte är btw... ^^

pusspuss

Hejhej Stockholm, nu kommer jag hem!


Bild: Tåg hem till stockholm, skönt!

Hejhej.

Nu sitter jag på ett skakigt tåg på väg hem till Stockholm. Efter att ha vart i lilla E-tuna sen i torsdags så är jag ganska glad att äntligen vara på väg hem till mitt älskade ”lilla” Stockholm.  Tåget skakar lite för mycket för min smak och internet har ingen lust att fungera så denna text får kopieras in från Word till bloggen!

Så vad har jag och Klara gjort i tre dagar nu då? Jo vi har… shoppat, kollat film, shoppat och kollat film! Det är ungefär det som finns o göra i E-tuna. Så film och shopping har jag fått så det räcker i några dagar, eller ja, i alla fall film ^^

Vad har inhandlats på denna underbara mellandagsrea då? *kollar igenom mina kvitton*
- stickad kofta från ginatricot, 124 kr.
- Svartvit klänning från ginatricot, 199 kr.
- Glittrigt läppstift från KICKS, 95 kr.
- Isadora inliner från KICKS, 95 kr.
- 3-pack svarta vanliga strumpor från H&M, 49.50 kr.
- 3-pack silkes trosor i svart från H&M, 79.50 kr.
- Zebrarandiga spets trosor från H&M, 59.50 kr.
- svartvit randig tröja med halva ärmar från JC, 199 kr.


Sen tror jag inte att jag har handlat något mer? Resten av pengarna har spenderats på Subway, fika, tågbiljett och ciggaretter! Men nu ska jag slänga in det här inlägget innan internet lägger av igen!

Hopplahej!


Hos syster <3


Bild: Systeryster innan fredagsmys! :)

Hejhej!

Kom precis hem till syster Klara som jag inte vart hos på ett och ett halvt jävla år. Träffat henne tre gånger men inte vart med såhär länge och mys på ett och ett halvt år, helt jävla sjukt. Men nu är jag här och kommer antagligen igla mig fast här ett bra tag. Ikväll kommer hennes mostrar + pojkvän över och vi ska käka gott och ha det mys.

Sen ska alla förutom jag och systeryster ut till krogen. Jag och Klara tänkte då passa på o spana in Narnia som går på Tv4 kl. 20.00, mys! Vi ska springa ner till ICA snart o köpa lite cider och något att smaska på till filmen.

Ni får ha en underbar kväll, för ojojoj, det ska jag ha! <3

Vinterlov!


Bild: Julfika i klassrummet innan avslut.

Hej hej!

Nu sitter jag på tåget hem från skolan. Började morgonen med att vi fick sovmorgon till tio, då samlades vi i klassrummet och fikade lite och hade det trevligt med klassen. Sen gick vi ner i aulan och hade julavslutning med hela skolan. Härliga framträdanden från seriösa elever och totallt oseriösa lärare, video kanske kommer upp här när jag fört över dem från nallen till datan. Sjukt rolig show lärarna hade i alla fall.

Efter avslutningen begav sig nästan alla från Nv1c vidare till Södertälje Centrum, Crazy town, och käkade. För min del blev det kycklingspett, pommes, tzatziki, salsa och sallad. Mums! Det var första gången Alex såg mig äta en riktig måltid sa han, förutom sallad då. Men can you blame me? Sallad är ju så sjukt gott! Särskillt valvet (a)

Igår var mörkaste dagen på året vilket betyder att nu vänder det. Nu går vi mot ljusare dagar, vilket ger mig lite hopp att det kanske är mer än bara solen som kommer tillbaka till vårt kalla land. Kanske vänder allt dåligt i mitt men också många andras liv till bra nu? Vi kan bara hoppas.

Ska i alla fall träffa Millebästis inne i stan nu, sen ska vi hem till mig en snabbis och hämta lite grejer till julafton och sen bär det av till henne o fira lilla julafton. Myspys! Så ni får ha en underbar fortsättning på dagen, kanske kommer och uppdaterar lite sen påväg hem till Melinda, rätt stor chans att datan åker fram och leker kamera ^^

Tjingeling!

Kärlek till skor!

Hej hej, åh fy vad jag vill köpa skor! Har legat o kollat på skor hela natten och har hittat massa skönheter som faktiskt inte ruinerar mig. Om jag köper alla kommer jag faktiskt till och med under 3000-lappen. De här skorna var dem jag lite smått föll pladask för iaf ^^ Enjoy!

Bättre update påväg.



God jul, underbar jul, fantastisk jul.

Hade en mysig "lilla-julafton" igår hos pappa + familj. Favortimatenv stroganof serverades och så fick man en dator också! Ja, en splitterny laptop! Helt underbart! Den är stor, har gigantisk skärm och är från eMachines. I love it! Snygg som satan är den också, och svart, precis som jag vill ha det. Black and only black. Detta betyder också att nu kan jag antagligen uppdatera min blogg lite mera =D

Lillebror fick av mig; ett Bilar-pussel, boken "Jul i bullerbyn" och en M.J. poster :) Sedan hade jag också gjort en film på ca 5 minuter med massor med bilder från resor och ja, bilder från när jag var med pappa, Najet och Alexander helt enkelt.

Men nu tänkte jag faktiskt byta om lite snabbt och sen är det dags att gå till bussen.

Peace out,
R.

Sliten!

Hallå i stugan.

Klockan är kvart över sju, jag sitter i Sigtuna efter att ha firat Pernillas 18-årsdag. Sitter och väntar på att Johanna ska bli färdig så att vi kan ta oss vidare. Är sjukt irriterad just nu men eftersom att jag ändå måste sitta o vänta på henne tänkte jag att jag kan skriva ett litet inlägg.

Men ni får ha det så bra sålänge, hoppas vi hörs snart... Idag blir det förhoppningsvis julmarknad med mamma också. :) Saknat mamsii <3

Peace out,
R!


Juletider!


Bild: Jag och syster julen 2008.

Hejhej!

Nu börjar vi komma in i juletider, fast jag känner typ inte av det för fem öre. Jag försöker väl lite smått komma in i julstämning men det går bara inte när det inte finns någon snö eller julsaker. Såg den här bilden och tänkte att den kanske kunde skänka lite julstämning till min blogg iallafall :) Om jag får säga det själv så tycker jag faktiskt att min syster är jäkligt söt på den här bilden!

Peace out,
R.

Sjukt dålig update!


Förlåt att bilden hamna på repeat!

Frosten har lagt sig ute nu och det börjar faktiskt bli riktigt kallt. Jag är dålig och har inte bloggat så mycket senaste månaden men det har vart så mycket som hänt, som hållt mig ganska nere. Depp och usch har jag inte lust att sprida ut på bloggen allt för ofta. Men nu är jag på humör och skriver några rader.

Men people, ni måste faktiskt börja kommentera lite mer! Typ som förra inlägget, där jag ber om julklappstips. Jag vet ju att ni läser, varför inte dela med er lite av era egna tankar? :)

Peace out,
R.

Once upon a december.

Hej där ute i vinterkylan!

Sitter hemma och funderar på att hoppa i säng, klockan är inte mycket men ja, snart så :) Frosten har börjat lägga sig med marken nu och det kom väl lagom sent. Nu är det inte ens en månad kvar till jul och bara en enda julklapp har inhandlats.

Förslag på julklappar till släkten?

I helgen var jag på utbildning på värmdö som TGF planerat in i min kalender. Det var lärorikt och jobbigt som fan. Träningsverk i benen så jag knappt kunde sitta i flera dagar efteråt, inte särskillt kul ^^ Men annars var det väl en upplevelse som man förr eller senare i livet får användning för :)

Peace out,
R.

RSS 2.0