Tråkigt.

Hej bloggen.

Sitter fortfarande hemma hos Melinda och tråkar. Ingen som vill ses?

Puss & Kram,
Rebecka.

Godmorgon.

Hej bloggen.

Helt otroligt, jag gick och la mig fem i tolv igår och vaknade idag klockan tjugo över sju av byggjobbarnas jobbiga ljud utanför fönstret. Sen somnade vi om och vaknade igen vid elva av ljudet igen. Nu sitter vi i Melindas soffa och tittar på "MIIB". Pratade lite med syster nyss på msn, Klara alltså, och hon har spelat in en skiva. Fick lyssna på en låt nyss och fyfan vad underbart hon sjunger. Smälter av hennes röst, och hon ser bra ut också. Sjukt!

Nu byter vi ämne igen, det blev nämligen ingen fika idag med Helena och Sabrina för Sabrina har hittat en lägenhet som de skulle kolla på idag. Men jag är glad ändå, det får bli av en annan dag, men inte närmsta veckan för imorgon åker vi till fjällen, woho!

Puss & Kram,
Rebecka.

Kusin.

Hej igen bloggen.

Humöret vände tvärt när jag nyss fick sms av Linn, kusinen som man inte hade träffat på ett år fram tills i måndags när vi var på ikea och skulle köpa soffa. För då stötte jag ihop med henne, faster Eva och Leffe. Linus var tyvärr inte med men sån tur skulle väl vara svår att få antar jag :)

Men i alla fall, Linn smsade nyss och berättade att hon är ledig vecka 33 och undrade om vi kan ses då. Ser jätte mycket fram emot det, ska blir grymt roligt att umgås med henne igen. Jag kommer ju ihåg kristallklart hur roligt vi hade det när vi var mindre. Synd dock att vi inte träffats på så långe. Men nu glömmer vi gammalt groll och har det bra istället.

En annan nyhet som jag fick både se och höra på ikea var att min kusin, Linn 17 år är gravid! En liten söt kula hade hon på magen och ja, chockad till tusen var jag men vad ska man säga? Grattis, grattis, grattis i alla fall.

Puss & Kram,
Rebecka.


Slut på det nu?

Hej bloggen.

Jag känner mig totallt oinspirerad till att skriva något över huvud taget, I vanliga fall brukar jag kunna skriva om vad som helst, men nu... totallt slut? Jag vet inte om det är för att jag är på dåligt humör eller om det är för att hänt absolut ingenting idag.

Sen blev jag väl smått irriterad när en viss person bevisade att idag bryr han sig inte om någon annan än sig själv. Eller är det kanske så killar tänker? Man kan ju faktiskt undra ibland.

Saknar pojken just nu, lite jobbigt faktiskt. Han har föresten ingenting med resten av texten o göra. Men jag lär väl få träffa honom snart, right?

Puss & Kram,
Rebecka.


Första dagen i ett nytt liv.

Godmorgon bloggen.

Idag vaknade jag upp i nya lägenheten för första gången. Första natten som jag bor här i alla fall, har ju sovit hos Mårten förut fast jag inte bott här :) Men ja, jag somnade i soffan, så har inte sovit i min säng här än :P Mårten är i alla fall på jobbet så jag och Melinda sitter i soffan och har just ätit frukost.

Men nu är det nog dags att plocka in frukosten och sen röka. Måste bara säga att Melinda och Mårten är typ de bästa vännerna man kan ha. jag älskar dem så jävla mycket så det är helt sjukt. Sen vart jag glad igår också när vi satt och åt för Melinda är typ den ända som tänker på hur hon äter för min skull. *Happy*

Puss & Kram,
Rebecka.

Good or bad?

Ut på balkongen nyss och ja, kände mig kanske inte särskillt välkommen och störde väl lite. Men nu återstår det att se om Mårten kommer tycker att det dåliga kanske blir bra? Jag hoppas på det...


Kväll, nya hemma.



Hey bloggen.

Sitter hemma nu tillsammans med Melinda, Mårten och Mårtens bror. Kollar på scrubs, (A). Har lagt in allt i hyllorna och ja, allt är väl klart eller vad man ska kalla det.  Det känns lite konstigt,men bra ändå. Men nu ska jag ut och ryka.

Puss & Kram,
Rebecka.

Framme.


Bild: Linus ^^


Hej bloggen.

Nu sitter jag i Mårtens... eller ja... soffan... det är ju min soffa också... nu. Allt känns ganska konstigt. Brännbo är inte hemma längre, rummet jag bodde i ekar nu. Har ställt in alla saker hos... oss. Åh vad det här känns jätte konstigt, men bra också på samma gång. Det här är bara ett nytt äventyr som jag ska ut på. För alltid, men ändå.

Skriv gärna något uppmuntrande för just nu känns det sådär.

Puss & Kram,
Rebecka.


Mitt i flytten.

Hej bloggen.

Svetten rinner och ryggen gör ont, det kallas att flytta. Kastade mig framför mammas data för att uppdatera lite vad som händer. Allt är nästan packat nu, förutom sängen som ska upp på taket på bilen, sen bär det av till tumba. Det här är lite läskigt och jag och mamma fick nyss tid för att få lite tårar i ögonen. Men men, vi visste nog allihopp att den här dagen kanske skulle komma lite tidigare än vad det gör för andra barn.

Men jag kommer alltid att älska min mamma och syster vad som än händer.

Puss & Kram,
Rebecka.


Packa.

Hej bloggen.

Om en timme ungefär kommer mamma och hämtar oss, kör hem till brännbo och så ska vi börja packa. Jag ska få in allt som ska med till mitt nya hem med två bilar, en jätte stor och en pytte liten. Barbord, barstolar, tv, säng, 3 flyttlådor, kläder osv. Allt ska in och bort.

Jag erkänner, jag kommer sakna det, pyttelite. Men det jag tänker på mest är väl typ... Melinda, Amilia, Emma, Mamma, Syster, Sarah, Ingrid, Frida... och ja, andra människor som jag tycker så mycket om. Men det finns ju bluffar också här i Sigtuna, rätt många faktiskt.

Men ni får ha det så bra, och ni har ju kvar mig här på bloggen :)

Puss & Kram,
Rebecka.

Styling.

Hej alla där ute.

Jag har kommit på en sak. Jag älskar att styla folk. Eller ja, det har jag väl vetat ett bra tag. Men jag undrar, varför finns det ingen utbildning för folk som vill bli stylister? Om man vill bli det så ska man gå frisörlinjen. Vad har klippning med styling att göra egentligen. Att sminka och styla hår är INTE samma sak som att klippa.

Det är som att säga att lära sig jaga djur är samma sak som att jobba med sjuka djur, och det är det ju inte. Eller hur? Jag tycker i alla fall att de borde finnas en linje för folk som vill bli stylister. Jag kanske har turen att vilja jobba med kriminalteknik också men tänk de som bara vill bli stylister? Dåligt!

Puss & Kram,
Rebecka.


Goodbye Sigtuna.



Hej bloggen.

Today is the day with a big D.
Jag flyttar till tumba. Hejdå mamma, hejdå syster. Tänk när man var liten så fantiserade man om det här som en tok. Det var så coolt att flytta hemifrån och man ville göra det redan när man fyllt sex. Men nu när dagen kom, känns det inte som att den kom lite för snabbt då?

Jag känner mig redo till 100% det är inte det. Det är bara känslan av att aldrig komma tillbaka, när man flyttar hemifrån så kommer man inte tillbaka till mamma igen. Det är inte semester, det är en av de största stegen i livet man gör, och jag gör det när jag bara är 16.

Men både jag och mamma vet att det är rätt. Men det är klart jag kommer sakna lyxen i att alltid ha nya rena kläder på sängen, en mamma med bil som kan hämta en då och då, jag kommer sakna maten hon lagar. Jag kommer sakna allt. Men det är dags nu.

Så...
Hejdå Sigtuna.
Hejdå Mamma.
Hejdå syster.
Hejdå underbara vänner.
Hejdå falska f.d. vänner.
Hejdå Sigtunaliv.

Hej tumba.


Puss & Kram,
Rebecka.

Sleepy.

Hej bloggen.

Jag tror att jag börjar bli sjuk eller något. Jag somnade igår vid typ 18.00 eller något?! Någonting är grymt fel. Vaknade i soffan 22.37 och gick in till sängen. Var fortfarande trött så jag somnade om där inne, men hade satt klockan på 9 eftersom att jag ska flytta idag. Vaknade klockan fyra och undrade varför klockan inte ringt. Jag var pigg, så klockan borde ju vara typ 12? Men nej, klockan var fyra.

Till slut blev jag övertalad av en kompis att komma till datan så jag gick hit och började blogga och chatta. Melinda ligger fortfarande och sover, hon har sovit lika länge som jag, förstår inte hur hon kan sova så mycket :P Men nu har jag inte mycket mer o skriva om den saken.

Puss & kram,
Rebecka.

H&M = Tantkläder?



Hej alla där ute.

Satt och tittade i H&M katalogen idag... Har jag missat något eller är det inne att se ut som mormor nu? Varje klädesplagg skrek ju bara tant, tant, tant!  Jag tycker faktiskt inte att det var läckert alls. Det finns så mycket snygga kläder för alla olika åldrar så varför ska vi nu rota fram mormors gamla yllekofta? Inte okej!

Puss & Kram,
Rebecka.

Modell för en dag.




Hej Bloggen.

Ååh, idag ringde några från the studio och sa att jag blivit inbjuden till att vara modell för en dag från Helena. Fy vad glad jag blev. Bli sminka och få håret fixat helt gratis. Sen ska vi ta 60 bilder med tre olika sortes klädesplagg, som jag får välja själv ur egen garderob.

Det roligaste är, jag får också ta med mig fyra kompisar som också får göra det gratis, 60 bilder, smink och styling. Woho! Har bar a inte bestämt vilka fyra kompisar jag ska ta med, men Melinda ska med i alla fall :) Ifall det är någon som är intresserad så skriv, sen får vi ju se vilka som jag tar med mig.

Söndagen den 16onde augusti klockan 12.30 inne i stockholm. Det ändå som är trögt är att man måste ha med sig någon släkting om man är under 18, och den personen måste vara där när man kommer dit och när man åker hem.

Det ända som kostar är om man vill ha med sig bilder hem. En bild kostade runt 400 kr :P Fast det blir billigare styckpris ju fler man köper.

Underbart! Tack Helena, och Sabrina har väl också ett finger med i spelet antar jag ^^ På fredag ska jag föresten träffa Sabrina och Helena och fika lite och så också på dagen, mys!

Puss & Kram,
Rebecka.

Hey.

Goddagens bloggen.

Nu har jag packat ihop det mesta hemma hos Mamma till flytten imorgon. Amilia kommer säkert bli jätte ledsen när hon läser det här men imorgon så flyttar jag faktiskt. Jag hoppas att du kommer och hälsar på någon gång gumman.

Träffade nyss Lottis på bussen och fick veta att hon var en av dem som blivit beroende av min blogg. Kulkul, nu hoppas jag att hon bara börjar kommentera lite också. :)

Jag kom precis hem till Melinda och vi ska titta på "Boog och Elliot", så ni får ha det bäst så länge. Vi hörs senare.

Puss & Kram,
Rebecka.

Mirakel.

Hej bloggen.

Nu gott folk ska jag, Rebecka Strand gå och lägga mig och klockan är bara 01.44. Igår misslyckades jag med att somna så somnade vid sju istället men nu ni, nu ska jag sova! =D

Hoppas ni har en bra natt utan mig, men ni klarar er nog. Jag tycker också att ni ska tycka till mer än vad ni gör, jag vet ju att ni läser så kommentera nu! :)

Puss & Kram,
Rebecka.

Ikea.


Hey bloggen.

Kom nyss hem från Ikea. Fick skjuts hem av Mårtens mamma Kerstin. Så nu sitter jag, Melinda och Mårten här i Mårtens tomma vardagsrum och äter lite. Sen ska vi sätta igång o skruva isär garderober, flytta skåp och sängar och ja, göra i ordning tills på onsdag då jag flyttar! :)

Men nu måste vi börja röja. Fast först ska jag röka.

Puss & Kram,
Rebecka.


Ny soffa!


Hejhej bloggen.

Idag är det time för att köpa ny soffa. Mårten slutar halv sex så jag och Melinda ska möta honom inne i stan klockan sex så åker vi direkt till Ikea och hoppar i soffor och har kul :) Sen ska vi hem till Mårten och röja upp lite eftersom att det är dax att börja flytta dit saker från mig sen. Spännande! Kan kanske lägga upp en bild på vad det blev för soffa sen :)

Puss & Kram,
Rebecka.

Godmorgon eller godnatt?

Hej bloggen.

Nu ska nattugglan gå och lägga sig. För första gången på länge innan klockan slagit sex. Jag känner mig extremt duktig. Så nu ska jag springa till sängen innan klockan hinner bli sex, för då är det fail. Ville bara tacka för att det är så många som läser min blogg och jag hoppas att ni vill fortsätta med det.

Puss & Kram,
Rebecka.


Muppbarn!


 Bild: Maria <3

Muppbarn på dig!
Inte berättat att du kommit hem från Finland, inte ens ett litet sms :( Fick lösa det nyss på din blogg liksom :( Nu är jag sadface, jag som har saknat dig som en gnu. Aprumpa. .:(

Puss & Kram,
Rebecka.

Uppsala.

Hej bloggen.

Igår kväll blev det ju inte så mycket sova av, eller ja, inget alls faktiskt. Så klockan halv tio idag åkte jag, Melinda, Thomas, Anneli och Elina iväg mot uppsala. Först var vi inne i centrum och kollade, men allt var stängt. Då åkte vi till något annat litet centrum hopplade runt och sen tillbaka till stora centrum igen. Klockan ett åkte vi till en golfresturang och åt mat. Grönpepparbiff med gräddsås, det var helt okej men grönpepparn var stark som fan och det var omalt. =/

Jag och mille var så trötta så vi somnade i bilen påväg hem sen. Vi stannade vid någon konstig auktion men jag och Melinda somnade rakt över varandra inträngda i baksätet. Plötsligt väktes vi av att vi tydligen var hemma, ramlade in genom dörren och rakt ner i sängen, utan en aning om vad klockan var. Jag vaknade sedan klockan elva med åtta nya meddelanden och 3 missade samtal, under loppet av tre timmar.

Imorgon är det dags att åka till IKEA för att köpa soffa, sen bär det av hem till Mårten tillsammans med Melinda för att röja upp lite innan jag flyttar dit. Sängen och allt sånt lär vi köra dit i veckan, så får bo hos Melinda tills jag ska flytta till Mårten, inte för att jag inte redan gör det men nu har jag inget val. Kan inte gå hem och sova utan säng liksom. Haha :)

Men nu ska jag kolla klart på Harry potter och de vises sten som vi köpte idag med aftonbladet :) hihi.

Puss & Kram,
Rebecka.

Sjukt?!

Familjen vill inte veta av våldtagen 8-åring

Liberias president Ellen Johnson Sirleaf har kraftigt kritis 
Bild: Liberias president Ellen Johnson Sirleaf.

Du kan läsa hela artikeln här:
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5562441.ab

Kort beskrivning:
Åttaårig flicka våldtogs den 16 juli i Phoenix av fyra pojkar,9, 10, 13 och 14 år. Hon lockades in i ett förråd med löfte om tuggumi där de sedan spände fast henne och utsatte henne för sexuella övergrepp. Efter dådet säger flickans pappa  till polisen att familjen inte längre vill ha någonting med dottern att göra. De känner att hon har dragit skam över familjen. Alla de inblandade barnen är liberiska flyktingar, såhär säger Liberias president Ellen Johnson Sirleaf om händelsen;
  - Det är inte en fråga om skam för familjen. Det är frågan om ett övergrepp på ett ungt barn. Det kan inte tolereras. De skulle hjälpa barnet som har blivit så traumatiserat.
I Liberia, där barnen kommer ifrån blev våldtäkt inte olagligt förrän 2006.


Mina tankar om detta.
När jag såg rubriken till artikeln gapade jag som en guldfisk. Var är världen påväg? Vi är väl inte djur, eller? Sen så är det väl aingens jätte sjukt att en pojke på 9 år, lika gammal som mina lilla söta syster, våldtar en flicka på 8 år? Frågan är då, vad det är som påverkar det . Är det TV, Film, tidningar eller spel? Min syster är 9 år och ganska mogen för sin ålder. Hon tycker att sex är äckligt, allt med killar förutom puss och kram är utanför hennes världsbild.

Det jag också undrar över är, hur kan familjen överge henne? Inte ens jag skulle anta att det var våldtäkt det var frågan om jag skulle befinna mig i hennes situation. Föräldrarna säger att hon dragit skam över familjen. En liten flicka, uppspänd som en försöksdjur mot en vägg för att några omogna småbarn ville pilla lite? Har flickan inte haft det jobbigt nog?


Så alla ni som läser det här, KOMMENTERA! Skriv vad ni tycker. Don't be afraid.

Puss & Kram,
Rebecka.


Sömn, vad är det?

Hej bloggen.

Återigen har jag skuttat igenom en hel natt utan sömn. Hur kommer det sig att jag aldrig sover? Hur orkar jag? Visst hade jag planer på att gå och lägga mig men det går bara inte. Jag önskar att nätterna var 10 timmar längre. Tänk va mycket mer man skulle orka då!

Till exempel när man ska till skolan. En tjej på 16 år som jag själv ska i regel sova åtta timmar per natt. Om jag då behöver gå upp klockan sex så måste jag gå och lägga mig klockan tio, vem gör det egentligen? Helkorkat.

Men eftersom att vi inte direkt kan ändra på tidens gång så får väl skolorna börja lite senare då, men då slutar man så sent så att man inte hinner göra någonting efter skolan. Tid, jag önskar det fanns mer av det.

Puss & Kram,
Rebecka.

Sviken av SL och trasiga byxor.

Hallå bloggen.

Igår var jag hemma hos Jimmy och Maria eftersom att Jimmy fyllde 24 i torsdags Turturuvorna flyttar på lördag så det blev bara lilla sällskapet. Jag, Mårten, Niklas, Maria och Jimmy (+Gino) hade det jätte trevligt. Snackade, lyssnade på musik och ja, massa roligheter.

Började dra mig därifrån vi tre tror jag. Men, det gick inga bussar så gick ner till Tumba tillsammans med Niklas. Fick ett nervöst sammanbrott på vägen men Niklas gjorde allt han kunde för att göra mig glad, fast idag pratar han inte med mig, eller svarar inte på sms och när jag ringer iaf. Tack iaf för att du fanns där för mig då.

Sen när jag kom till tumba gick det varken tåg eller buss någonstans, så jag la mig ner på en parkbänk och pratade med Math i telefon, mycket intressant diskution hade vi! Sen kom en buss mot södertälje, den hoppade jag på. Träffade några konstiga människor som tyckte om film och att knäppa med fingrarna.

Hoppade av i Rönninge och insåg att nej, där ifrån gick det inte heller några bussar. Attans! Jag började sakta att använda fötterna eftersom att SL återigen svikit mig. Klockan är vid det här laget halv fem så jag försökte med trög framgång få lift men det kom ju inte så mycket bilar.

Men mitt andra försök lyckades, första bilen hade tydligen brått till flygplatsen, fattar inte varför de ens stannade?! Aja, andra försöket lyckades och jag fick skjuts nästan hela vägen fram. Sen gick jag den sista biten, men när jag skulle hoppa över staketet vid huset så rev jag sönder mina byxor, attans!

Vaknade sen idag runt fem, törstig som fan så jag skickade iväg Martin till att hämta vatten. Det var goodie. Nu sitter jag hemma hos Melinda, som jag typ bor hos just nu och skriver. Vi ska snart gå ut och röka vattenpipa och ha oss :) Imorgon ska Mårten och hans mamma börja lasta ut allt från lägenheten, woho! Sen är det bara för mig o flytta in.

Men nu ska jag grabba tag i Mille och dra ut henne så vi kan sätta igång pipan. Ha det bäst! KOMMENTERA MERA!

Puss & Kram,
Rebecka.

Godmorgon bloggen.

Hey there.

Jaa, vad ska man säga. Klockan är tjugo i nio och jag är vaken. Har vart vaken hela natten och träffat Robin nere vid hamnen tillsammans med Mille, vi har suttit ute i regnet, lyssnat på musik och druckit cola ^^ Det vara trevligt.

Jag och Mille var övertrötta eller något på vägen hem, alla som satt på sju bussen såg ut som att de var så trötta att de bara vill gå och lägga sig igen, men inte jag och Melinda ^^ Vi satt o sjöng och hade oss, sen lekte vi med torra pinnen som var blöt :P

Igår kväll var vi som sagt och tittade på bio. Jag tror att jag glömde att berätta att vi bytte ut Melindas piercing till en stav högst upp i örat, sen köpte  vi en dragkedja också som navelpiercing till henne. Fett cool :)

Nu har mamma börjat kolla in min blogg också, frågan är om mormor också ska börja titta in :) Det vore inte fel att ha någon i släkten som spanar in vad jag skriver om, right? :)

Puss & Kram,
Rebecka.


Rain.



Hej bloggen.

Kom precis hem från stockholm. Har vart där och sett "baksmällan", sjukt bra film! Såg bion tillsammans med Mårten och Melinda. Sen när vi skulle ta oss hem så regnade det ju som fasen. Är helt dyblöt! Håret, ansiktet, kläderna, ja, ALLT är genomvått.

Innan vi såg "The hangover" var vi och och käkade på ett äckligt matställe med skitmat, så ja. Det mesta av maten låg kvar på tallriken och innan det var vi och fikade på kungstornet eller vad det nu hette. Prinsesstårta, hallonsoda och en minisyltkaka is the shit, och Mårten bjöd på allt! Snäll jävel den där Mårten :P

Men nu måste jag käka för att hinna iväg ut i regnet sen igen innan det slutar regna, det är ju faktiskt bara vatten :)

Puss & Kram,
Rebecka.

Homosexuell, Bisexuell, Heterosexuell.

Hej bloggen.

Nattugglan är i farten, jag det vill säga. Var ute nyss för en liten rökpaus, satte mig ute på stenmuren och började fundera på lite olika saker. En av sakerna jag började fundera över var vår sexuella läggning. Det har vart så mycket prat om vad som är okej och inte okej men jag känner bara att alla ska väl få vara som de vill?

Jag är straight men har absolut inga problem med att andra är bisexuella eller lesbiska, för varför skulle jag ha det egentligen? Det är väl inte mitt beslut om vad andra ska tycka om och inte tycka om? Jag förstår mig inte på folk som ska sätta sig emot att andra inte ska få tycka som de vill!

Men det finns saker inom det här som jag inte tycker särskillt mycket om. Om en lesbisk eller bisexuell stöter på mig, vilken händer titt som tätt så tycker jag att de ska ha förståelse när man säger att man faktiskt dras till killar. Ingen kan ju direkt tvinga mig till att tycka om tjejer istället eller hur?

Som jag tidigare har skrivit om så har jag några vänner som står mig väldigt nära, en av dem är faktiskt lesbisk, och en annan bisexuell, och jag skulle aldrig kunna tänka mig att ha några som helst problem med det. Ingen av dem stöter på mig eftersom att de vet att jag är straight.

Sen stör jag mig på killar som ofta säger "Det är inte okej att vara bög men lebbar är heta" liksom hallå? Grupptryck eller vaddå? Folk kommer inte direkt tro att ni är homosexuella bara för att ni tycker det är okej att andra kan vara det? Ta er en tankeställare och väx upp!

Puss & Kram,
Rebecka.

Sweet Dreams.



Hej bloggen, jag och Melinda samtalade om drömmar igår. Hon berättade om en dröm hon haft två gånger som ni kan läsa om längre ner. Detta gjorde så att jag drömde en så lustig dröm inatt att jag inte vet om jag vågar erkänna att jag drömde den eller inte. Men nu ska ni få höra om Milles dröm.

Good - Bad.  (skrivet av Melinda)

Drömmen börjar med att jag är en liten fågel, typ en svala som flyger över ett stort drömlandskap med berg, beckar och skogar. Solen lyser och allt är som en dröm, efter ett tag flyger jag mot ett stort svart hus som liknar Addams huset. Utan förvarning blir det skymning och jag försöker flyga uppåt men de är som att jag tappar kraften och dalar nedåt. Gång på gång försöker jag flyga uppåt och bort från huset men något hindrar mig. En häx-liknande tant kommer ut ur huset med en håv, jag försöker fly men kan fortfarande inte flyga högre än ungefär 2 meter över marken. Tanten jagar mig med håven mot ett läskigt träd som du säkert sett i mardrömmar som du haft, detta var innan ett vackert äppel träd. Jag försöker sätta mig på grenarna men det är omöjligt.


Helt plötsligt byter drömmen scen och jag är en liten flicka i 5 års åldern. Tanten har stängt in mig i en liten svart skrubb under trappan i huset, jag kan se ut genom små springor i den trasiga trappen men ser bara ett svart rum. Drömmen byter scen igen och nu går jag runt som en flicka i gamla korridorer på tredje våningen i huset. Jag går mot ett rum, de är gammeldags rosa och slitet, den häx-liknande tanten ligger i en säng i rummet. Det ända som finns i rummet är sängen, en stor garderob och ett sängbord. Jag går fram till tanten och hon ser på mig med bekymrande ögon. Jag går närmare henne och sen slutar drömmen.


Någon som kan tyda drömmar som kanske kan förklara lite varför hon drömmde så? :)

Puss & Kram,
Rebecka.


Kärlek



Kan man vara nykär igen efter såhär lång tid?
Kan man blåsa nytt liv i en gammal flamma?
Jag hoppas det.

Puss & Kram,
Rebecka.

Godmorgon.

Hejhej bloggen.

Vaknade vid tre idag hemma hos Melinda och hoppade rakt in i duschen, det var jätte skönt. Well, har jag något nytt roligt att komma med? Jaa, lite i alla fall. Var ju som sagt hemma hos Jannie igår och vi började diskutera lite om Kina. Som några kanske vet var jag och Mamma i Kina i några dagar i maj, för att shoppa. Så jag skulle nu faktiskt vilja åka till Kina och shoppa som en galning med Mamma och Jannie, underbart skulle det vara.

Ha det bäst, och önska mig lycka till när jag ska försöka övertala mamma att vi ska åka när hon fått råd :) Och sen så skulle jag uppskatta grymt mycket om ni som läser min blogg också kommenterar och svarar på läsarfrågor, allt blir mycket roligare då. Tack för att ni läser min blogg :)

Puss & Kram,
Rebecka.

Läsarfråga.



Bästa sexställningen?


Håret är borta.



Hej bloggen!

Kan ni tänka er, allt det där bruna håret, borta! I februari såg jag ut som på bilden om man såg mig bakifrån. Men nu? Kort och svart, eller ja, kort i mina ögon i alla fall. Men oj vad tunt det är då, Jannie lyckades verkligen med att få det tunnt. Det känns som att jag inte har något hår kvar haha :)

Det känns jätte konstigt att inte kunna dra fingrarna genom det där extremt långa håret. Men skönt är det, särskillt när det är varmt. Men jag har inte haft såhär kort hår sen jag var 7 typ så ja, lite ångest har jag. Men jag vänjer mig nog snart.

Sitter fortfarande hemma hos Jannie och korten på våra underbara muffins ja, sladden till hennes mobil är borta så den fina bilden ligger där i hennes mobil utan att användas :( Men jag lovar att jag lägger upp bilden såfort hon hittat sladden.

Ikväll ska jag, Mille och mamma åka in till kista och se den nya HARRY POTTER! Helt sjukt, fan vad jag har längtat! Underbart. Men nu måste jag sluta skriva för det är dax att fixa till sig lite och åka och köpa cigg & vattenpipesmak :) Yummi. Men ni får ha det bäst.

Puss & Kram,
Rebecka.

Bakdax.

Hej bloggen.

Nu är jag hemma hos Jannie och här står det härliga till, Jannie har hunnit sminka mig och fixa mina ögonbryn och nu är vi mitt upp i att baka sockerkaks muffins som säkert kommer bli superhärliga, bild och hur vi gjort dem kommer såfort de är klara. 

Sen ska jag klippa mig, kort! :o

Puss & Kram,
Rebecka.

Lycklig.


Bild: Underbaraste Jannie.


Hej bloggen.
Just nu sitter jag här med en underbar känsla i magen. Det är nämligen såhär, det finns fyra personer utöver familjen som betyder något så sjukt mycket för mig så att jag nästan kan börja gråta. Dessa är Mårten, Mian, Melinda och Jannie.

Dagen började med att jag vaknade hemma hos Linus efter att igår kväll ha firat Sabrina och Helena som fyllt 22. Hemma hos Sabrina och Helena serverades det bål som bestod av sprite, vin och jordgubbar, sen fanns det massa snacks att käka på och trevligt sällskap. Jag vet att Sabrina läser min blogg med jämna mellanrum så om du läser det här, tack för en underbar kväll och du är verkligen värd det bästa, din syster också, också måste vi ju ta den där fikan någon dag snart!

I alla fall, jag vaknade upp hemma hos Linus och Mårten var där, en av mina bästa vänner. Vi tog bussen till västerhaninge och började ta oss mot centralen där vi matade duvorna, sen gick vi åt olika håll och jag började åka mot Melinda, nu sitter jag här och väntar på bussen som ska bära av hem till Jannie. Kan det bli bättre?

Jo, förstås. Om jag hade fått träffa Mian också hade jag kanske blivit glad. Menmen, man kan inte få allt. Nu måste jag rusa till bussen så att jag inte missar den. Hoppas att ni fortfarande tycker om att läsa min blogg och om ni har några synpunkter eller tips om t.ex. läsarfrågor så släng in en liten kommentar! :)

Puss & Kram,
Rebecka.

Läsarfråga.



Nu vill jag att alla lägger manken till, svara nu på denna fråga för alla har så otroligt olika åsikter om det här.

Var går gränsen för otrohet?

Hallå i stugan!

Heeej bloggen!
4 dagar och 7 timmar sedan mitt senaste inlägg. Dessa dagar, timmar och minuter har spenderats på rådmansö, som ligger ungefär vid Norrtälje. Har badat, åkt båt, spelat spel och umgåts med Mamma, Alice, Melinda och Olle. Astrevligt har vi haft, men ormen som Melinda såg första dagen var lite läskig. Myggorna var jobbiga men vädret var toppen.

Har gått runt och tänkt på bloggen hela tiden, konstigt nog. Det kan vara lite också för att jag har fått låna "Sex and the City" boxen av Olle, har sett season 1 än så länge och är nu inne på första skivan av season 2, sjukt bra! Älskar varenda liten sekund av det, helt underbart.

Inatt försökte jag och Melinda sova ute nere vid vattnet men myggorna bet nästan ihjäl oss trots att vi hade täcke, kudde, madrass och allting, så vi gick in. Idag runt 18.00 åkte vi hem till Melinda från landet, stannade på vägen för att handla lite och äta på donken. Har nyss färgat Melindas hår jätte ljust och färgat min utväxt svart igen.

Men ni lär inte höra så mycket av mig de närmsta dagarna heller, det är ju faktiskt sommarlov och imorgon är det dags för Jennifers grillfest, det ska bli awsome. Sen på lördag bär det av hem till tvillingarna, Sabrina och Helena som nu är 22 år vardera. Kulkul. Någon som har förslag för present kanske?

Men nu måste jag faktiskt springa ut och röka med Melinda, hon sitter här och suckar och stonkar över att jag blivit lite smått bloggberoende, menmen, aint life a bitch liksom.

Puss & Kram,
Rebecka.

Nu åker vi till landet :)



Hallåhallå bloggen! :D

Igår var det partyparty hos Chrille. Eller ja, vi var lite folk som pratade och hade det trevligt. Somnade väl vid typ sju-åtta på morgonen haha :) Menmen, sitter fortfarande hemma hos Chrille men ska la röra på arslet snart eftersom att jag ska ta bussen om en kvart till tumba, för att träffa Mårten! :) Äta pizza och snacka skit, sen ska vi åka mot Sigtuna och träffa Mille! Har saknat henne, vi har faktiskt inte träffats på två hela dagar! :)

Men nu måste jag faktiskt sluta skriva om jag ska hinna med bussen. Ni får ha det bäst och imorgon åker jag till landet med Melinda, mamma, alice, mia, olle och kanske Dennis och Heidi. Det kan hända att jag hinner skriva ett inlägg innan jag åker, men det är inte troligt.

Puss & Kram,
Rebecka.

Good day, Good night.



Tjenis penis bloggen!
Här på bilden ser ni min syster, Alice. Så inlägget kommer ju då handla om just det, Alice. Idag vaknade jag hemma hos Melinda, på hennes soffa. Byggisarna stod utanför fönstret och råglodde på mig, kuuul! Aja, jag och Mille käkade frukost och sen drog jag hem till mig för att fixa lite. Då fick jag en liten dagbok av Alice. Sen kom mamma hem, hon hade köpt en choklad som jag och Alice kunde dela på, sen hade smartskafftet hyrt en film som vi redan har ^^

Snart ska vi hem till några Fanny och Anna-lena kände och bada i deras pool, myspys! Men nu ska jag dricka upp min mjölk och prata lite mer med min syster Alice, gullebarnet.  <3

Puss & Kram,
Rebecka.

Stockholm med Else-siv.



Hejhej bloggen.

Idag har man vart inne i stan och träffat farfars syster Else-siv, den enda som jag faktiskt träffar från Pappas sida. Det var trevligt. Vi begav oss en en pizzeria där vi drack kaffe, åt pizza och drack läsk. Vi samtalade om många olika saker till exempel som att spritsmugglingen har gått ner till väldigt låga åldrar. En vännina till henne hade hittat en vodka flaska från Ryssland i dotterns garderob, och flickan är bara 13 år.

Jag måste faktiskt säga att jag tycker det är rätt sjukt hur små och outvecklade många som dricker är. Visst finns det folk som är unga men som ändå kan kontrollera sig och ja, har växt klart och allt sånt, men när man är 13 år, kan man verkligen verka lika vuxen som en 20-åring då? Jag tvivlar på det.

I alla fall, jag och Else-siv drog oss vidare till Twilfit där vi tittade på BH:ar, jag hittade en jätte söt bh som var hudfärgad fast den gick lite i rosa för 490 kr, som hon sedan köpte till mig. Det blev jag jätte glad över eftersom att jag faktiskt aldrig brukar hitta en BH som passar, och nu gjorde jag det också hade jag inte råd. Tack Else-siv för att du var en räddare i nöden.

Nu sitter jag här hos Mille igen, haha, "my other home". Det är trevligt, i helgen blir det party party och nästa vecka åker jag och Melinda till landet. Myspys! Nu har jag inte mer att komma med, för skriver jag mer så kommer ni antagligen inte orka läsa ^^

Puss & Kram,
Rebecka.

Godmorgon alldeles för sent.



Goddagens bloggen.

Jaa, vad ska man säga. Vaknade idag klockan 19.30 , duktiga mig! Har faktiskt inte hunnit göra mer idag än att käka "frukost" och rökt. Så det finns inte så mycket att skriva om. Jag och Mathias bråkar föresten inte längre och det är väl posetivt eftersom att jag ska flytta hem till Mårten nu, de e najs.

Justja, bilden! Flickan på bilden är Jannie, för er som inte visste det. Jag vill bara säga att jag saknar henne sjukt äckligt mycket. Om hon och jag inte träffas snart så kommer jag få spader. Men man kan la hoppas att vi kanske kan träna imorgon eller någon dag nästa vecka om hon har ork och lust.

Puss & Kram,
Rebecka.

Hallå i nattmössan.

Heipa bloggen.

Sitter hemma hos Mårten och spelar guitar hero. Kan väl säga att det går lite sisådär men ja, jag lyckades ta mig igenom en låt i alla fall, på easy! haha, duktiga mig.  Nu struntar vi i alla gramatiska fel tycker jag och bara skriver, jag stör mig faktiskt rätt mycket på att jag började "haha" med liten bokstav när det var i början av en mening, men aja.

Jag är i alla fall glad över att jag kunnat prata normalt med Mårtens storebror Mathias ikväll, jag tackar för att jag har en underbar pojkvän som heter Martin. Jag vill tacka för att jag har två bästa kompisar som heter Mårten och Melinda. Tacktacktack! Men jag vill ha pizza.

Ha en fortsatt trevlig natt gott folk.

Puss & Kram,
Rebecka.

Grattis Elina 18 år! :)

Hallåhallå bloggen.

Har precis firat Melindas syrra Elina med tårta och gott. 18 år blir tjejen idag! GrattisGrattis :)

Snart så ska de åka iväg till grönan och det börjar bli hög tid för mig att åka hem. Hem, duscha, byta kläder. Sen så ska jag sätta mig på bussen och brumma iväg till bästis. Myspys! Vi ska äta pizza i tumba o prata massa sen så ska vi la träffa lite roligt folk.

Just nu har jag inte så mycket att säga eftersom att dagen än så länge är ung, men jag lär vi skriva ett litet fint inlägg senare idag på bästisMårtens dator om inte annat :)

Puss & Kram,
Rebecka.


Yaay!




BÄSTIS HAR LANDAT!!!! <3

Milleman.



Hej bloggen.

Nu börjar jag bli på bättre humör, så nu tänkte jag skriva lite om min vän Melinda.

Melinda är min vän, hon är snäll och har inte lika ljust hår nu som på bilden. Hon bor på munkholmen, och jag spenderar mina flesta dagar här. Sover faktiskt oftare här än hemma, just för att jag trivs väldigt bra med Melinda, plus att hennes föräldrar är snälla, hennes syster är snäll och för att Bullen är tjock o go. :)

Nu har jag sovit hos Melinda massa dagar, vi har kollat på 10 filmer och alla har vart bra. Vi lyckades dock inte med det filmmaraton som vi skulle ha första kvällen, vi skulle se 13 filmer under en natt men ja... nu efter några dagar har vi i alla fall sett 10 av dem. Vi har också badat i sjön, petat lite i det andra husets pool men vattnet var för kallt och så har vi... träffat Niklas! :)

Men men, Melinda är i alla fall en av mina bästa tjejkompisar och nu ska jag vara social med henne istället för att bara sitta här.

Puss & Kram,
Rebecka.

Can we make it?

Nu är det upp till bevis, kan vi fixa det här?

Puss & Kram,
Rebecka.

Du ska inte få rubba mig.

Hej bloggen.

Vad gör man när man känner att sorgen börjar ta över. Det rinner sakta över kanten och tar över hela mitt allt och mitt jag. Helt utan stöd från allt man någonsin litat på. Det man försökt hålla sig fast vid, ramlar.

Jag vet inte hur jag ska beskriva det. Jag faller. Det känns som att ingenting finns för att hålla upp mig, varför han. Varför nu? Varför ska det här hända mig? Bestämmer man något ska det vara exakt så, kände man något för en stund sen så måste man känna så hela tiden. Jag är för fan bara en människa. Jag är inte en grå sten som är likadan hela tiden, som bara vill ligga stilla och bara finnas. Du kanske är det, men inte jag.

Jag faller ihop snart, klarar inte av det här längre. Varför ska det vara såhär? Det är faktiskt du som ska göra mig lycklig, det är inte du som ska putta mig ner för den avsats du borde fånga upp mig från. Varför ska det vara såhär? Jag kan inte vara som du, för vi är så extremt olika du och jag, jag förstår inte hur det kunde bli vi två.
 
Visst älskar jag dig i många stunder, men över internet, sms, telefon ja över allt annat än i verkligheten är du bara kall och tyst. När vi träffas ska vi bara ligga stilla och titta på TV, hela tiden. Men jag kan inte vara så, jag vill ut, träffa folk, röra på mig. Accepterar du inte det och att jag faktiskt har en bästa kompis, som är kille, så kommer det här inte att funka.

Förut funkade det, för då hade jag "makten" eller vad man ska kalla det, men nu är jag så rädd över att förlora dig att jag har blivit som din slav, jag gör allt bara för att du ska hålla kvar mig. Men vill jag verkligen ha det så? I ett förhållande som vårat så måste det faktiskt vara på bådas vilkor. Varför ska vi då leva som kung och slav, jag tänker ställa mig och stå emot. Så här ska det inte vara längre.



Ultimatum.



Tjenare tjenare bloggen!
Idag är en härlig dag! Mårten kommer hem! Wiiiie.
Det enda problemet är att jag inte vet när hans flyg landar, vet bara att han kommer hem idag, men jag är lycklig ändå. Ställdes dock inför en jobbig fråga imorse. Pojkvännen frågade nämligen om vi ska ses. Då har jag att välja mellan Martin som dissat mig i tre veckor eller Mårten som jag inte kunnat träffa pga Peace and love och Frankrike. Det låter kanske ganska enkelt, man borde välja den som vart bortrest men jag vill ju träffa båda :(

Aja, vi får se hur det blir, Mårten kanske kommer hem mitt i natten, det vet man aldrig. Men nu ska jag kila iväg till Melindas vardagsrum och titta på "hjälp jag är en fisk" och äta vaniljyogurt med flingor :)

Puss & Kram,
Rebecka.

PnL-Frankrike-Finland (för länge utan dig!!!)

Hej Igen bloggen.

Bilden nedan är en bild på vackraste finaste Maria som jag saknar något otroligt, henne och Mårten såklart. Imorgon kommer de hem från Frankrike och det ska bli jävligt skönt, att Mårten kommer hem, men Mian hoppar ju bara upp på nästa resa och sticker till Finland :(

Aja, jag är jävligt glad att jag får vara dessa två gosebarns kompis men som sagt, jag kommer sakna dig mer och mer för varje dag som går hjärtat.




Puss & Kram,
Rebecka.

Varm dag.

Hallåhallå.

Igår vart det första doppet för mig i år, på munkholmsbadet. Smått pinsamt att jag inte badat förns igår men jag hann i alla fall bada innan Juli började, eftersom att det faktiskt är första juli idag. Jag låg i vattnet i typ hundra år, sköntskönt!

Finns inte så mycket att skriva om idag mer än att det är sjukt varmt och att Jannie fyller år imorgon. Om jag kommer på något att skriva om så får ni veta det senare. :)

Puss & Kram,
Rebecka.

RSS 2.0