Igång igen!

Hallå där ute!

Nu är datan igång och mitt mobila internet har kommit vilket betyder att jag kommer kunna uppdatera mycket mer. Jätte ledsen om ni saknat mig och mina bilder men nu ska jag bara ladda kameran och lägga in bilderna från minnes kortet i datan så ska ni se att jag är igång igen!

Imorgon ska jag träffa sötJohanna en stund om jag orkar o prata igenom lite grejer, har inte mått så bra sen jag tog vaccinet mot svininfluensan i fredags så vi får se hur jag mår imorgon. Förhoppningsvis kommer jag iväg till skolan på torsdag i alla fall :)

Peace out,
R.

Aaah!

VÄRLDENS BÄSTA UNDERBARASTE GOOGLE! JAG ÄLSKAR GOOGLE! För.... JAG LÄSTE NYSS ATT DET SKA KOMMA EN FJÄRDE FILM MED PIRATES OF THE CARIBBEAN!!!!!! AAAAAAH!!!!! I am so got damn happy right now! <3 år 2011 kan du komma lite snabbare? <3

School.



Sitter inne på skolans dator nu så nu funkar det att skriva ett normalt inlägg men måste tyvärr fatta mig kort eftersom att jag har lektion om tio minuter. Hittade i alla fall lite bilder från i julas på Olles dator, här är en bild på mig och lillesyster! :)

Peace out,
R.

Hemma igen.

Hej alla där ute! Har fortfarande inte hunnit fixa min dator eftersom att jag haft jobb och skola hela dagen, är i alla fall hemma nu från allt och har precis käkat en god men onyttig pizza! Så nu sitter jag ute på "balkongen" igen och gör hyss. Mätt och god och glad. Men jag ska inte pina er med mina inlägg som det inte går att dela in i stycken. Ha det bäst! R. <3

I väntan på bussen.

hallå igen! Nä så gott med frukost var det inte direkt så jag hämnade här ute med datan igen. Ska gå till bussen, alternativt tåget om en kvart så ja, what to do? Får väl slänga in ett litet inlägg och säga att jag fortfarande lever eller något. Fast det antar jag att ni vet, det var trots allt bara 25 minuter sedan jag skrev. Men jag har tråkigt ^^ för mycket tid på morgonen, det har aldrig hänt mig förr haha! Aja, en trött Rebecka ska i alla fall åka till skolan snart och sen blir som sagt jobb. Kommer väl hem runt åtta-nio ikväll och ikväll ska jag sova tidigt, fy så skönt! Imorgon börjar jag dock 20 över åtta vilket inte är lika skönt! Aja, ha det bäst så länge. Puss o kram!

Godmorgon.

Godmorgon stockholm och alla andra städer också för den delen. Sitter ute på taket, balkongen eller vad man nu ska kalla det. Ett glas med mjölk och en underbar morgoncigg efter en lång natt utan sömn, jag var inte trött helt enkelt. Jag vet att det antagligen är lite jobbigt att läsa mina inlägg som skrivs på Olles dator eftersom att allt sitter ihop men får förhoppningsvis upp min dator med internet och allt på onsdag om allt går vägen. Men nu bär det av till skolan, sen jobb och sen hem. Så vi hörs väl ikväll eller något om jag inte råkar hoppa in på någon dator på skolan. Ha en underbar dag! PUSS

Flytt.

Hej där ute! Nu är det tre dagar och fem timmar sen jag flyttade från Mårten, and it feels great! Allt är i oreda jag har ingen aning om var jag har någonting annat än mina kläder, I love it! Hur konstigt det än må låta så stortrivs jag i röran. Fast håller ju på och plockar hela tiden, ändå ser det ut som det gör. Min älskade Marilyn-tavla står lite vackert lutad bakom tv-bordet mot en byrå och visst fan ska den upp på väggen snart! . Ända som är lite jobbigt just nu är att jag inte har något internet till min dator så har fått låna Olles dator men man inte inte gå in på msn eller kolla mailen på den, så om jag har fått några mail från jobbet så är det to bad för jag kan inte kolla dem. Får försöka fixa det imorgon i skolan om jag hinner, det är rätt packat imorgon. Man kan inte heller göra texten tjock eller tunn eller kursiv eller något på bloggen, man kan inte kolla tågen hos SJ och man kan inte skriva meddelanden på facebook, men jag överlever. Jätte glad att jag får låna datan i alla fall :) . Peace out, R.

Moving out!

Hej bloggen.

Nu har vi packat in det mesta i bilen och det är väl dags att bege oss snart. Olle och Mårten sitter och dricker kaffe och jag sitter här och skriver till er. Jag är smått happy just nu, önskar bara att Hubbe kunde höra av sig, då skulle jag vara complete :)

Puss & Kram :)

Flyttdags.

Hej gott folk!

Klockan är över tolv, vilket betyder att det är torsdag den 5 November. Helt sjukt, jag ska faktiskt flytta idag, jag kan inte förstå det själv. Inga grejer är packade än eftersom att jag inte har några kartonger så hur det kommer gå imorgon det undrar jag ^^

Peace out,
R.






FLYTTA!!!

Hej alla underbara fantastiska människor där ute!

Idag är det måndag och på torsdag.... läs noga nu...

PÅ TORSDAG FLYTTAR JAG HÄRIFRÅN!!!! FYFAN VA SKÖNT! Som jag har försökt hitta lägenhet men nu gav jag upp så nu bär det av till världens bästa Olle i Solna och det känns otroligt skönt! Fyfan alltså, att det finns människor som han som ställer upp för allt och alla! Jag är så himla glad just nu, har inte vart såhär glad på flera månader!

TACK!

Sömnlösa nätter är min vardag.

Hallå där ute!

Klockan är halv sex på morgonen och jag sitter i köket och dricker mjölk. Inatt blev det ingen sömn, vilket jag iof inte är särskilt förvånad över men det betyder i alla fall att jag antagligen får sova imorgon, och det är ju bra. Men jag har inte så mycket att komma med vid den här tiden på dygnet mer än att jag är jätte glad över att ni hållt er fast vid min blogg även om det blitt väldigt lite bloggande på senaste veckorna. Men jag kommer tillbaka, det lovar jag. Jag vet bara inte när.

Ha det bäst!

Glädje.

Något vi alla behöver i våra liv är glädje. Vi behöver något att älska, vårda och känna sig behövd av. Alla behöver känna sig behövda, även om det låter som att det kan vara något jobbigt och ansträngade så är det något vi behöver. Jag känner mig inte behövd av någon. Det är ingen som behöver mig, och jag behöver ingen heller.

Tjo tjena. Bullshit. Jag behöver någon. Jag behöver något. En glädje. Att kunna tänka på något i de svåra stunderna. Det är vad man behöver. Någonting som kan ses som ljust i det mörkaste. Att hitta den glädjen är svårt. Men jag har hittat den nu. Jag vet vad jag behöver.

Jag behöver känna mig behövd och älskad, jag har nyss kommit ut ur ett förhållande där jag inte kände mig behövd och älskad. Jag skulle behöva att en enda människa fanns där bara för mig, veta att han saknar mig och vill ha mig hos sig utan att jag ska behöva fråga om det. Det är vad jag behöver.

Jag behöver någon som behöver mig. Jag skulle behöva ett husdjur, nu som aldrig förr skulle jag behöva ett husdjur. En liten hund som behöver mig. Att få vårda och ta hand om, få gå ut med och vara stolt över att det faktiskt är min lilla skatt som sover bredvid mig och som följer mig i hälarna när jag går någonstans. En hund, jag vill ha en hund.

Men för att kunna ha en hund behöver jag ett nytt boende, men åh vad jag vill ha en hund. Aldrig förr har jag känt ett så starkt behov av att få ha en liten krabat som älskar mig över allt annat. Och vet ni vad? Jag skulle vara den bästa och mest älskande hundägaren som någonsin funnits. För fyfan vad kärlek jag kan få men fyfan vad kärlek jag behöver.

Ett långt inlägg och min men också många andras behov i vardagen, något litet som kan ge glädje och ljus i den mörka vintern. Ska det vara så svårt att få det?

Just another day.

Hej bloggen!

Sitter hemma hos Helena just nu och vi har firat Halloween lite granna. Ganska lite folk men trevligt ändå. Diskuterat killar väldigt mycket ikväll och oj, oj, oj säger jag bara. Fyfan vad jag blir trött av att bara tänka på det. Assexuell is the shit kan jag ju bara tänka. Fyfan, trött på allt just nu. Men ni ska inte behöva dela mina problem.

Tacka fan för att man fått snacka av sig lite med girlsen iallafall ikväll, sen hur det bidde med boysen det var ju en annan fråga.

Peace out,
R.

RSS 2.0