Vardagsgodis.

Aah nu är det lite nya grejer som inhandlats till sommarn, myspys! <3



Oversize tröja, aasskön och stor! <3


Turkosa och rosa stora korallörhängen, finfint! :)


Applikator i guld, måste man så måste man :)


Rött löshår som ska användas som slingor, me like! <3


Hårborttagningsmedel, det här räddar min sommar!!


Deo från LdB som luktar underbart!


Sist men inte minst, dessa billiga sköna skor i marinblått :)

Sjukling!



Godmorgon bloggen!

Somnade imorse vid fyra och vaknade igen vid sju, har legat och hostat som en döende. Är rätt trött på den här hostan nu, och det är så sjukt varmt att man bara vill gå ut och bada men jag kan ju knappt prata utan att börja hosta som en tok så det kanske inte blir så fint.

Menmen, nu sitter jag bara och väntar på att Melinda ska skicka ett sms om att hon är vaken så att jag kan pallra mig iväg hem till henne och sen får vi se hur det blir med badandet.

Här hemma håller jag på att bli galen av längtan efter Mian och Mårten som är i Frankrike, det suger rätt hårt faktiskt. Sen har jag inte träffat Martin på ungefär två veckor, men han verkar ändå inte ha så stor intresse för att träffa mig, eller? Jag blir galen på killar ibland faktiskt, eftersom att de så ofta säger en sak men gör något helt annat.

Nej, nu klarar jag inte av det här hostandet längre, aloe vera + juice är det som gäller nu.

Puss & kram,
Rebecka.

Mårten.


I miss our crazy times.



Tjenare bloggen.

Jag är lite sadface för tillf'ället eftersom att jag och Mårten bråkar, löjlig sak vi fajtas om men ändå. Vi har knappt pratat på en vecka och igår åkte han till Frankrike. Fan. Aja, han läser antagligen inte ens min blogg längre men om han gör det så får jag väl erkänna mig förlorad, jag saknar min kompis.

Puss & Kram,
Rebecka.

Back from PnL.



Hej igen flickor och pojkar,
nu är jag tillbaka från peace and love!

Veckan har varit allmänt knasig eftersom att jag faktiskt levt utomhus i 7 hela dagar. Jag har varit inne en gång och det var på donken.  Träffade massa goa nya människor såsom Julia, Thommy, Tina, Linnea, Victor, Pippi, Emma, Ellen, Jesper, Bigge, Pelleper, Salle, Sulle, Mina, Niklas, Tea, Nathalie, Philip, Anna, Anna, Alex, Anton, Jocke, Gim, Toni, Jörgen, My, Isabelle, Fia, Martin och ja, listan är lång.

Tack för en underbar vecka med massa roliga och tråkiga händelser, till exempel att jag blev sjuk första dagen och lämnad efter halva veckan av Sandra som jag tältade med. Men vafan, inte blev jag själv för det. Jag är sjukt glad att jag träffade Julia som faktiskt bor i märsta.

Jag är också sjukt glad att jag har sett Mötley Crüe, LIVE!

Om ni vill veta något om festivalen så är det bara att fråga!

Puss & Kram,
Rebecka.

Peace and love, here I come.



Väskorna är packade, tunga som stryk, vet inte om jag kommer orka bära dem. Men nu är nästan allt nedpackat i alla fall. Jag är nervös som en tok inför imorgon. Kommer i alla fall bo med Sandra i vårt lilla söta tält och ha massa goa ungar som bor i tält runt omkring oss. Jag är så jävla peppad så det finns inte!

Om det är någon som ska till peace and love så kan ni ju skriva, men imorgon (måndag) klockan 12.30 åker vi!

Packlistan är på tre A4-sidor och vi fick med oss 6 fulla kassar från ÖB och Willy's, men det blev inte svindyrt iallafall, cirkus 600 kr för de på ÖB och Willys, plus bensin 400 kr, biljett & camping 1500 kr och sedan övriga kostnader till mat och liknande på festivalen.

Först tänkte jag att ni kanske kommer sakna mig lite smått men då påminde jag mig själv om att jag faktiskt inte kan sitta vid datan 24/7 och blogga, plus att jag faktiskt precis börjat blogga igen så man ska ju inte jobba ihjäl sig själv på en gång, hur roligt det än är. För då kanske man blir trött på det.

Puss & kram,
Rebecka.

Glad Midsommar!

Goddagens bloggen!
Satte klockan på elva imorse men ja, det gick ju som det gick. Gick upp ur sängen rakt in i duschen vid halv ett eftersom att jag fortfarande inte var vaken. Nu är det dax att stoppa i sig något o käka innan jag måste fixa till mig. Dagen firas i Salem tillsammans med massa goa och glada människor. Jag kommer antagligen vara ensam med att inte äta sill men vad gör det? :)

Imorgon ska jag träffa Sandra inne i stan för att lämna en grej sedan drar jag mig vidare till Jennifer, om hon möter mig i stan eller inte vet jag inte :) Trevligt ska det bli iallfall o träffa skruttan, har inte setts sen vi slutade skolan.

Hoppas att ni får en bra midsommar, för det ska jag ha! :)



Puss & Kram,
Rebecka.

Nya tider.

Det är dags att blåsa nytt liv i bloggen. Jag tänker från och med nu faktiskt låtsas som att det jag tidigare skrivit inte finns, genom att ta bort det. För nu är det dags för nya tag. Visst, jag har inget internet utan måste sno mammas för tillfället, jo visst jag ska till Peace and love nästa vecka och kommer inte kunna blogg då min ni är väl glada iallafall eller hur? :)

Som jag nyss sa så är det peace and love nästa vecka och jag är sjukt peppad. Längtar som bara den. Bilder och texter om festivalen kommer såklart upp här när jag kommit hem. Hoppas att ni är glada att ha mig tillbaka för nu när jag börjar skriva igen så kommer jag inte känna sån press om att skriva om exakt allt som jag gjorde förut, utan jag tar ett chillpill och bara tar det lugnt, jag skriver när och vad jag vill, sen om ni har synpunkter är det bara o kommentera! :)




Bild:  Sarah , jag & Hanna på shoppingtur i London.               sötaste flickorna någonsin.<3


Puss & Kram
Rebecka.

RSS 2.0