Mighty to save <3



Underbaraste låten! Det här är mäktigt! <3

Höstlov <3


Bild: Jag kan också ta egopics ibland ^^

Hej alla underbara läsare.

Det är torsdag och höstlovet har rullat på alldeles för snabbt. Med bara några dagar kvar på lovet så känner jag att jag faktiskt att höstlovet borde vara dubbelt så långt. Eftersom att jag haft det ganska stressigt sen i Augusti har jag mest tagit det lugnt på lovet. Men sen i måndags har jag vart med massa vänner.

Sovit hos Melinda i två nätter och om ca. 2 sekunder borde jag springa till bussen för jag ska dit igen. Igår blev jag dock antagligen matförgiftad av Kinamaten som vi var och åt, jag och gänget. Men inte ska man klaga, nej, det är livet för kort för. 

Igår sov Maja hos mig, det var mys... även om jag inte mådde på topp direkt. Men nu måste jag faktiskt springa till bussen. Ni får ha det bäst! 

Peace out,
R.

Bloggtorka.

Tjenare bloggen.

Nu är det dags för mig att ta tag i mitt liv. Sluta fred med dem jag bråkat/bråkar med, ta tag i skolan ordentligt. Försöka med all min kraft få bort all stress och förhoppningsvis lära mig att somna om nätterna. Nytt boende skulle göra saken mycket enklare men jag får väl kämpa på som det är. Bloggtorkan har berott på att min livslust totallt gått i diket och jag har inte velat göra någonting, allt har bara kännts pisst. Men nu jävlar ska jag ta mig i kragen!
Stöttande kommentarer och en liten extra knuff mot lycka vore jag jätte tacksam över!

Peace out,
R.

Rickard Tibblin <3


Bild: Present till bästa vän <3

Hej bloggen.

Just nu känns inte livet så roligt. Huvudet är fullproppat och folk försöker ändå få in mer i det samtidigt som jag måste komma ihåg saker åt mig själv. Men jag tänker inte klaga för mamma tycker det är jobbigt ^^ I lördags firade vi i alla fall Rillebästis 18-årsdag. Köpte ett shot-glas med liten rolig text på och så köpte jag ölglaset som ni ser på bilden. Saknar honom redan, världens bästa kompis, det är Rickard det!

Tack för att du finns!

Peace out,
R.

Passiones goa torsdagar.


Bild: Mårtens goa pose med Sandras Cosmo ^^

Hej bloggen.

Jag vettefan vad som har hänt med blogg.se och om andra har haft samma problem men jag har inte kunnat komma in på min blogg. Jag har kunnat titta på den men inte logga in på den. Men aja, nu funkar den igen i alla fall :)

Så vad har hänt då? Ja massor, och ja... ingenting. Tankarna i mitt huvud är inte riktigt som de borde... Jag känner mig bara yr och konstig men det är väl något jag får leva med ett tag till antar jag. Fyfan...

Så gott folk, vad händer i helgen? :)

Själv har man inte så mycket planerat än så länge fast jag har väl mina aningar hur helgen kommer se ut, men kom gärna med förslag på saker att göra så jag kanske får en lite roligare helg än väntat? :)

Peace out,
R.

Make me happy?


Bild: Bröderna Runsjö dansar ut i det sista när Passione håller på att stänga ^^

Hej där ute.

Den senaste veckan har vart ännu mer kaos än vad de senaste månaderna vart tillsammans. Det känns som att allt bara rasar samman och jag väntar på någon som kan hjälpa mig att börja bygga igen. Att avsluta ett förhållande som startade för nästan tre år sedan är ganska läskigt faktiskt.

Om det finns någon där ute som kanske har vart med om samma sak... skriv?

För att byta från tråkigheterna så över till lite roligheter iaf... i torsdags var vi som vanligt nere på Salems lilla krog och körde kareoke och träffade folk. Det var jätte kul att träffa Sanna igen för det var ju ett tag sen, för hoppningsvis får man träffa henne snart igen.

Förlåt alla trogna läsare av min blogg att jag inte vart så aktiv på sista tiden, men jag skulle behöva lite goa och glada kommentarer så att jag orkar och vill. Men tack för att ni finns.

Peace out,
R.

Lördag.

Hej där ute.

Igår vart det mys hemma hos Jennifer, lagade god mat och pratade en massa. Astrevligt! Ikväll har jag dock ingen aning om vad jag ska hitta på så det blir ju intressant. Hoppas ni andra har en bra helg iallafall.

Peace.

I'm sorry.



I am so, so, so sorry. Förlåt mig, verkligen. Jag gjorde inte det här för att såra dig, jag var bara tvungen att tänka på mig själv en stund. Men tänkte faktiskt även på dig. Jag tror inte att du blir glad av att jag, som du säger, klagar hela tiden. Jag vet att det känns konstigt och jobbigt just nu, men vi kan klara det här. Båda två. Jag vet att du inte vill träffa mig men om du behöver prata så vet du att jag bara är ett samtal bort. Förlåt mig, men det var antagligen inte mening att det skulle vara vi två, och om det var det så kommer vi stöta på varandra i framtiden. Förlåt mig. Verkligen, förlåt.

Lördag.



Lördag, helgens mittpunkt, man vaknar sent och man får sen sova länge nästa natt också. Underbart. Vaknade i alla fall hemma hos Edgren faktiskt, kommer inte ihåg vart jag skrev att jag sov fredag natt men kom på nu att jag faktiskt gick hem till Tias och träffade Maja och Jimmie efter jag vart hos pappa. Vaknade i alla fall hemma hos Tias, gick ner till Sigtuna nästan på en gång och tog sedan bussen till Melinda och där åt vi frukost.

Efter en stund kom Anneli, Melindas mamma, in och berättade att alla glömt bort att Thomas, Melindas pappa, fyllt år dagen innan, till och med han själv hade glömt det. Så jag och Mille satte igång att baka tårta. Pertan kom över i samma veva och hon hjälpte oss att vispa grädden och vaniljvispen, snäll brud det där.

Efter fikat fixade vi till oss lite och sedan bar det av hem till Isgren i Brännbo. Hemma hos Linnea var hon själv, Alexandra G, Alexandra M, Malin, Magnus och Jimmy. Lite senare kom också Edvin. Så vi var ungefär åtta pers, inget stort bara liten sammankomst ^^ Trevligt var det i alla fall. Sen när vi skulle hem jävlades Bimbow med Pertan och gömde hennes mobil så hon inte kom med bussen, hon hittade den dock så hon kunde sprungit men det gjorde hon inte så det vart bara jag och Melinda som åkte hem. Sen satt vi och väntade på att Pertan skulle komma men hon kom aldrig ^^

Men nu är det söndag och det är dags för mig att stänga av datan och krypa ner i soffan och titta klart på filmen på 3an och äta lite Ben & Jerry's. Men ni får ha det bäst.

Peace out,
R.

Fredag, del 2.



Fredag kväll spenderades för första gången sen januari hemma hos Pappa, Najet och Alexander. Det var otroligt mysigt. Tåget var typ hyper försenat men jag kom fram i alla fall. Vi åt världens godaste mat, stroganof! Sen tittade på på idol och hade fredagsmys! Lillebror och jag lekte hela kvällen och det var jätte mysigt. Sjukt kul att träffa pappa och Najet också.

När Lillebror somnat så kollade jag sl och visade Najet min blogg. Sedan skjutsade Nanna mig till Solna för att jag skulle kunna ta tåget till Sigtuna där jag som sagt spenderade helgen. Tåget gick vid ett på natten, så det blev lite sent i alla fall. Jätte mysig kväll! Tack!

Spana in videon på sötbror också :)



Peace out,
R.

Fredag, del 1.



Hej!

Fredag morgon vaknade jag hemma hos Melinda och men hon var ju i skolan. Gick upp ur sängen, käkade en snabb frukost, på med kläder och tog sedan bussen ner till Sigtuna. Läkarhuset var målet. Gick in dit och fick vänta i ca. fem minuter, då tog de in mig för ett blodprov. Efter det kom doktorn och hämtade mig och ledde mig vidare till en annan sal. Pratade en stund med henne och hon frågade frågor om massa saker som fördes in i datan. Hon tog massa olika prover och tog på olika ställen för att försöka få reda på vad det är för fel på mig.

När jag gick därifrån hade jag ett papper med alla mina värden i handen, och ja... anledningen till att jag mår som jag gör är tydligen stress, det var ju inte så svårt att lista ut, men det suger ju rätt hårt. Det är inte direkt som att antibiotika kan bota stress :( 

Efter besöket på Sigtuna läkarhus så letade jag rätt på Emma. Vi gick och åt valvetsallad och fyhelvete vad gott det var! Efter det gick vi hem till henne och la oss på en filt ute på hennes gräsmatte. Lyssnade på musik, kastade och åt vindruvor, sprang efter fjärilar, tog kort och filmade litet. Filmerna kan ni se här nedanför, tyvärr är de på sniskan men ja, njut ändå! :)


Torsdag.



Hej kära blogg och alla dess läsare.

Jag ber tusen gånger om ursäkt att jag inte bloggat över helgen men jag har faktiskt vart i Sigtuna och hälsat på alla filurer som bor där. Men nu är jag lite påfylld med nya krafter och kommer igång igen. Har såklart haft min kära kamera med mig och tagit lite kort och även spelat in lite videos som jag tänkte lägga upp och berätta lite vad jag gjort i helgen och så, för det har faktiskt hänt en del. Speciellt i fredags. 

Menmen, det här inlägget heter ju inte torsdag utan anledning, nä då. För i torsdags så åkte jag till Sigtuna efter skolan. Bussar och tåg så det stod härliga till men jag kom dit i alla fall. När bussen stanna i Sigtuna hoppade jag av och började gå mot munken, munken är ingenting man äter alltså utan ett litet gulligt hus vid kyrkan där jag förr i tiden vart konfaledare... vilket jag saknar grymt mycket.

Där träffade jag i alla fall människorna som är på bilden och som jag saknat Maria. Har inte träffat henne sen konfirmanderna konfirmerade sig i våras och usch och fy och blä vad länge sen det känns som att det var. Maja har jag inte heller träffat på jätte länge, så det var myspys o träffa henne också. Där satt vi och tjata i alla fall i någon timme och sen bar det av hem till Melinda och där sov jag. 

Det var min torsdag det. Hände inte så värsta mycket eftersom att jag åkte tåg mesta dels av dagen haha ^^ :)

Peace out,
R.

Sovmorgon = bäst.


Bild: Fotograf-Rebecka var på G. Fina Gabriella ville ställa upp och göra en liten pose. Jag älskar att fota?!

Hej bloggen och alla ni underbara läsare.

Just nu mår jag prima. Klockan är just nu i denna sekund, 00:11. Om ungefär nio timmar ska jag ta bussen till skolan. Fatta då att jag kommer kunna sova i typ åtta timmar?! Har högst sovit sex timmar på en vardagsnatt sen jag började gymnasiet.

Imorgon ska jag prata med Arne, min svenska lärare och se om jag kan få skippa svenskan på fredag eftersom att vi bara ska läsa ur våra böcker. Då kan jag lika gärna ta min bok och läsa den i en timme när jag sitter på tåget till Sigtuna imorgon. Har inte vart i Sigtuna på jätte länge så jag tänkte att nu är det för fan dags för mig att pallra mig dit! Fy vad mys att vara hos Mille, och fyfyfy vad mys att träffa alla andra också. Har saknat Maja, Tillan, Amilia, Pertan ja massa människor helt otroligt mycket. Sen ska jag träffa lite nytt folk också. Fan jag börjar sakna alldeles för många i Sigtuna.

Men nu ska jag lägga mig och titta lite på TV och sen ska jag gå och lägga mig så jag i alla fall får sova typ sju timmar?

Ha en underbar fortsatt torsdag, klockan är ju faktiskt över tolv :)

Peace out,
R.

RSS 2.0