Two steps back, one step forward.



Nobody is perfect.
Jag bad inte om det heller. Jag har inte bett om perfektion, jag har inte bett dig lyda order. Men att vara ärlig, ska det vara så svårt? Var tog ärligheten vägen och var kan man hitta den? Hur vet man vad som är sant och inte sant? Vem kan man lita på? Den som har svaret på de frågorna borde omedelbart höra av sig. För här är en som undrar. Så många gånger som man fullständigt kastat sig i armarna på en människa man kände sig trygg med, så många gånger som man blivit sviken. Ingenstans kan man känna sig säker.

Volleyboll.


Bild: Världens bästa urkassa bildkvalité!

Hallubaa.

Tog den här för ca. 2 minuter sedan med camen som är inbyggd i laptopen. Gabriella var precis duktig och siktade lite fint en volleyboll mot min läckra laptop men man har väl reflexer (A) Så fick bort den med handen innan den träffade. Men nu tänker jag nog lägga ner datan lite fint innan det kommer fler bollar som vill ha ihjäl min baby.

Pussa!

Millebesök, mjao! <3


Bild: Mille och jag i skolan, nördigt värre ^^

Hejhej!

Sitter i idrottshallen i skolan och lyssnar på när läraren pratar om hur planeringen för idrotten 2010 ser ut. Rytmik, innebandy, tennis, teori och prov, låter inte så jätte intressant. Melindabästis är här i skolan och gör dagen rolig i alla fall. Nu fick jag höra att vi ska ha lite gymnastik och hoppa trampett och så också, det är roligt =D

Men nu ska jag sluta klicka runt på datan, klassen blir okoncentrerad... och Melinda behöver lite bättre sällskap. Så ni får ha det bäst!

BYE!


School.


Bild: Dagens lunch, Yoggi Yalla, drinkinh yoghurt. Strawberry/lime.

Hejhej! Sitter i soffrummet i skolan utanför skåpet och tittar runt lite på internet och lyssnar på spotify. Har suttit här i en timme typ nu och ska sitta här i ytterliggare 40 minuter och vänta på att min sista lektion för dagen ska börja. Tacka gud för att jag hade både dator och laddare med mig ^^

När jag slutat så ska jag åka och möta Millebästis och så ska vi hem till mig en sväng, sen bär det av till Tullinge för att gå på ett möte med min chef. Millerpiller ska nämligen börja jobba med mig och gymnasterna nästa vecka. Yay! Annars hade jag stått där helt själv med 40 pillemariska 4-5 åringar som vill gympa, hade INTE funkat! ^^

För att helt byta ämne så tänkte jag bara berätta att min syo har hjälpt mig att maila en skola i uppsala som också tydligen har kriminalteknik som linje och kollat om jag kan byta dit, för det här funkar fan inte. Jag och södertälje går inte riktigt ihop, inte jag och skolan heller. Läget, lärarna, eleverna, miljön... ingenting funkar. Fast kommer ju sakna Evelina och Alex ofc, men det är sånt man får ta. Kan ju inte stanna här bara pga dem, menmen.

Det var allt för mig!
Tuddiluuu :)

Ännu mer otur...

Olycka 11: När tåget rullar in till Södertälje Centrum så åker såklart bussen i samma sekund och jag får vänta en kvart på nästa buss som inte ens går upp till skolan, vilket gör att jag måste gå ännu längre och det tar ännu längre tid.

Men nu ska jag springa och fixa så att jag kan få gå till jobbet idag, jävla skola som krockar med allt annat.

Puss'

24 timmar av otur?


Bild: Du räddar min dag.

Hallåhallå.
Sitter på pendeln påväg till skolan och är just nu i tullinge så kommer snart behöva stänga av datan. Helgen har i alla fall spenderats med bästavän Melinda. I fredags var hon, jag och Evelina hemma hos henne och kollade lite på film. Det var myspys. Sen på lördag morgon klockan 06.00 väckte jag dem både för att jag var tvungen att hämta en viss liten tjej som blivit alldeles för full på en fest och inte kunde gå, stå eller ens prata. Så vi gick och hämtade henne, ledde henne hem och sen stoppade jag ner henne i hennes säng. Sen gick vi tillbaka hem till Melinda och då kunde vi såklart inte somna om.  ´

Fram mot kvällen på lördagen så tog vi tåget hem till mig för att hämta lite grejer och sen tog vi tåget till tumba, det var dags att fira Marcus eftersom att han fyllt 20. Det blev inte så mycket folk men Jag, Mille, Mårten, Marcus, Martina + pojkvän, Mathias, Jannie, Niklas och Melissa var i alla fall där. Så lite kul vart det i alla fall.

Vaknade på söndagen vid två och gick och klädde på mig, sen bar det av till Lilla Vårsta för en god kyckling sallad. Bakispizza ska det tydligen kallas när man går till en pizzeria efter en fest men att äta pizza var inte riktigt min grej så det fick bli kycklingsallad för min del medans de andra glatt åt pizza. Nöjda och mätta gick vi sen därifrån. Jag och bästa vän bestämmde oss för att vi ville gå och kolla på bio på heron, Avatar stod på schemat, och så fick det bli. Filmen började 21:00 och innan dess satt vi och spelade kort på en bänk.

Men så börjar oturen...

Olycka 1: 21:30 börjar min otur med att någon på bio glatt tar upp en påse nötter och börjar käka på dem. Får panik och slänger mig runt för att se vem idioten är och har i all min hast ut biosnackset. Sätter mig tillrätta igen och känner hur halsen börjar klia, sen nacken, sen upp bakom öronen. När vi kommer ut från bion så är hela min hals röd och svullen, roooligt! Idag är i alla fall bara ett litet märke kvar, trodde det skulle bli mer.

Olycka 2: När vi går ut från bion så ska vi gå till bussen, men då missar vi precis bussen och får vänta i 20 minuter på nästa.

Olycka 3: När vi kommer fram till tunnelbannan så tar vi den till centralen och byter där till pendeln mot akalla. På nästa station stiger en kvinna på tåget och sätter sig bredvid oss, och tro fan att hon plockar fram en påse jordnötter!!! Jag reser mig upp och stormar bort till andra sidan tåget, rasande.

Olycka 4: I all ilska mot nötter och nötallergier så missar vi stationen vi ska av på och åker tre stationer för långt. Vi hamnar då i kista och det går inga tunnelbanor.

Olycka 5: Nattbussen går inte dit vi ska utan till helt andra sidan Solna, så vi får gå ute i kylan ett bra tag.

Olycka 6: När vi vaknar på morgonen så har min väckarklocka av någon konstig anledning sänks i ljudvolym till nästan ljudlös. Roligt! Så tro fan att vi försover oss. Klockan är nu 08:21, jag började för en minut sen och sitter fortfarande på tåget liksom. -.-

Olycka 7: Jobbar med gymnasterna idag, måndag så behöver därför ha mjukisbyxor på mig. Men POFF så är de jag brukar ha borta, helt försvunna. Kan dagen bli bättre?

Olycka 8: Vi tar hissen 5 våningar ner och börjar gå mot bussen, halvvägs framme upptäcker jag att jag inte har mobilen med mig, vilken lycka?! Springer upp och hämtar den och springer sedan ner igen, men klockan tickar iväg.

Olycka 9: Bussen är tidig så vi missar den och får gå till nästa.

Olycka 10: Tåget har en långvarig stoppsignal mellan Tumba och Rönninge, nu är frågan om jag hinner med bussen till skolan.

Så seriöst, what's next liksom?

Har säkert hänt fler oturliga saker, men det där var iaf de som jag kommer ihåg starkast. Usch! Men nu är det bara en station kvar, sen är jag i Södertälje, så ni får ha det så bra.

Puss!

All along.



I'm so tired of being here, suppressed by all my childish fears and if you have to leave, I wish that you would just leave. Your presence still lingers here and it won't leave me alone. These wounds won't seem to heal, this pain is just too real, there's just too much that time cannot erase.

When you cried, I'd wipe away all of your tears, when you'd scream, I'd fight away all of your fears and I held your hand through all of these years. But you still have all of me...

You used to captivate me by your resonating light. Now, I'm bound by the life you left behind. Your face it haunts my once pleasant dreams, your voice it chased away all the sanity in me.

I've tried so hard to tell myself that you're gone. But though you're still with me, I've been alone all along.

Nyårsbild & Morgoninlägg.


Bild: De fem som faktiskt orkade parta morgonen ut med mig på nyår, inte många som orkar det. :)

Hejhej!

Läcker bild som jag la upp tycker jag faktiskt. Det är i gult Erik, sen Edvin, Lucke, Kalle och han som hukar sig är Jocke! :) Dem kom och livade upp mig när alla andra gått och lagt sig, för då hade jag grymt tråkigt. Så de kom till Mille och gjorde mig sällskap, sen bestämmde vi oss för att dra hem till Jocke, där vi höll igång ett litet tag. Men sen drog alla och det slutade med att jag och Jocke hade deep talk om allt och ingenting i några timmar. Astrevligt!

Men ja iallafall, klockan är tjugo över sex och vad fan gör jag uppe? Jo samma sak som jag gör uppe alla andra nätter, absolut ingenting. Jag har pluggat, suttit vid datan, pratat i telefon och fixat lite med min kalender och skrivit in födelsedagar och så. När jag satt och funderade för ett tag sen så kom jag också på att jag inte vaknat och gått upp av klockan en enda dag den här veckan för att komma till skolan, har redan vart vaken. Hur fan orkar jag? ^^

Men nu ska jag gå och sätta i laddaren till datan och kolla på Sex and the City.

Hare bäst!

Godmorgon världen.

    

Om cirkus en timme går bussen och jag sitter smått handikappad i köket och väntar på att nagellacket ska torka. Efter att jag ätit kiwi så fick jag ryck på mina naglar som jag gjort på salongen hos Najet i november eller nått sånt. Som ni kanske förstår så har ju mina riktiga naglar växt typ 5 mm sen dess så det var liksom dags att ta bort dem. Men jag har inte riktigt koll på hur man gör och jag ville ha bort dem nununu. Så jag ryckte bort dem en och en. Naej ont gjorde det inte riktigt men hela mina naglar blev ju förstörda. Så jag kutade in till köket och började måla dem, sen kom jag på att jag inte har tid o sitta o vänta på att de ska bli klara.

Men gjort är gjort, så nu sitter jag här och sjunger så grannarna måste tycka jag är tokig. Vem är så pigg klockan sju på morgonen liksom? :)

Men vi hörs väl snart igen hoppas jag. Jag ska till sjukhuset nu om en timme och lär vara klara där vid tolv ett eller något, sen drar jag mig hemmåt. Måste dock inhandla shampoo och balsam på vägen hem om jag orkar ^^ Present till Marcus som fyllde 20 i måndags kanske man borde köpa också. Ska ju fira honom på lördag, men vad ska man köpa till honom då? Något förslag? Här kommer en bild på tuffingen! :)



Grattis vännen! :)

Men nu ska jag försöka hitta lite papper som jag måste ha med mig till sjukhuset och så... :)
Tjingeling <3

Så sysselsätter man sig mellan 00.00 - 05.00.


Bild: Nyduschad becka.

Hej & hå.

Go, glad och förvånadsvärt pigg sitter jag i köket och skriver på laptopen. Igår slutade jag skolan rätt tidigt, tror jag slutade runt tre eller något. Åkte i alla fall och handlade direkt efter skolan och tänkte göra en underbar pasta sallad. Men någon har käkat upp pastan som jag köpte för ett tag sen så det blev frysmat. Ska som sagt försöka äta var tredje timme men jag hade tänkt att njuta av middagen för en gångs skull, och det gick ju som det gick.

Menmen, efter att jag käkat så vart jag aptrött och la mig i sängen och pratade i telefon i typ fem minuter, sen var han tvungen att gå, och då somnade ju jag. Attans! Somnade runt sju och vaknade sen klockan tolv.

Efter ett tag vart det tråkigt att bara ligga där så jag bestämmde mig för att tappa upp ett varmt bad. Sagt och gjort fyllde jag upp badkaret med vatten och en härlig badolja. Sen satte jag datan vid sidan av karet och kollade vidare på Sex and the city.

När jag kände att jag faktiskt inte ville bada längre så tänkte jag att jag lika gärna kunde tvätta håret, men tro fan att både shampoo och balsam är nästan helt slut då. Har typ 4 halvfulla ansiktspealings och massa annat kraffs men bara 3 tomma shampooflaskor. Men jag pressade ut lite i alla fall tillslut, men nytt borde inhandlas imorgon.

Nu skriver jag ett sådär alldeles för långt och ointressant inlägg men jag har tråkigt! Men nu tänker jag äta kiwi och kolla på mer Sex and the city. Hare!

<3

All about me.

     
Inga lögner.

Nu tänkte jag lite smidigt förklara för er varför jag inte äter godis och varför jag inte äter så mycket mat och ändå är tjock, de flesta som står mig nära vet men tydligen är det folk som står mig så sjukt nära som inte vet ett skvatt. Vi börjar med godiset.

Ja, godis kan vara gott ibland men jag mår så sjukt illa av godis. När jag var liten kunde jag inte äta mer än 10 godisbitar utan att spy. Andra söta saker som tårta när man var på kalas t.ex. funkade inte heller. Därför är alltid alla kalasbilder på mig oftast i bara en extra t-shirt eftersom att klänningen är nerspydd, mysigt va? Nu kan jag dock kontrollera mitt intag av godis och kan väl äta en 4-5 godisar ibland, men blir smått illamående av bara det, så står helst över. Choklad däremot, det funkar bättre än annat godis så det äter jag oftast om jag ska äta godis.

Nu kommer vi till maten. Oh my God tänker du, ska hon påstå att hon inte äter mat och ändå ser ut som hon gör? Ja tänk för att jag ska det. Jag känner inget vanligt matsug som man ska göra, är liksom aldrig riktigt sugen och aldrig riktigt hungrig. Jag känner inte heller behovet efter sömn och kan därför vara vaken ibland flera dygn i streck. Hade dock en period under jullovet då jag blev trött jätte tidigt flera dagar, det var lite läskigt eftersom att jag inte blivit trött på det sättet på ett halvår.

Men i alla fall, jag känner som sagt inget sug efter mat. Det ända jag känner sug efter är pastasallad. Sallad, kyckling och en massa grönsaker, något annat finns inte på kartan. Om det bjuds på mat hemma hos någon så är det klart jag äter men har som sagt inget sug så det blir inte mycket mat på tallriken direkt.

Så mitt problem är inte att jag vill bli smal så jag slutar äta, utan jag glömmer bort helt enkelt. Jag har inget sug efter mat och då glömmer man att man måste äta var tredje timme också kan man bli utan en enda tugga i 24 timmar istället.

Men varför är jag inte smal då?
Jo nu är det såhär, man blir inte smal av att skippa måltider. Kroppen ställer in sig på svält och försöker göda kroppen själv, och sen när man äter igen så går man bara upp. Jag kämpar som fan med att äta något var tredje timme nu och gick ner 5 kg snabbt som bara den men nu har jag börjat glömma igen, eftersom att skolan börjar och så.

Så det är faktiskt bättre att äta t.ex. frysmat var tredje timme än att inte äta någonting alls.

Om någon tvivlar på mitt ord så är det bara o fråga vilken läkare som helst, eller helt enkelt ringa mor min. För jag ljuger inte, det är inte min stil.


Grattis Melinda!


Bild: Millerpiller <3

GRATTIS MELINDA 17 ÅR!!!! <333

RSS 2.0